Lampėdžio ežeras vos nepasiglemžė dar vienos gyvybės | Diena.lt

LAMPĖDŽIO EŽERAS VOS NEPASIGLEMŽĖ DAR VIENOS GYVYBĖS

  • 12

Prie Lampėdžio ežero vėl skubėjo specialiosios Kauno tarnybos – penktadienio pavakarę jo Vilijampolės krante, kuriame nebudi gelbėtojai, nes čia nėra oficialaus paplūdimio, skendo vyras.

Apie tai, kad Lampėdžio ežere, ties parduotuve „Moki-Veži“, paniro po vandeniu ir jau penkias minutes neišnyra žmogus buvo pranešta apie 17.30 val. Išgirdę tokį pranešimą, ugniagesiai gelbėtojai išsiuntė į įvykio vietą autocisterną ir narų automobilį, greitosios pagalbos medikai – taip pat du ekipažus. Vienas iš jų buvo reanimobilio brigada.

Atvykus nelaimėlis jau buvo ištrauktas į krantą ir gaivinamas. Jau buvo pavykę atstatyti ir jo širdies veiklą, ir kvėpavimą. Nors šis dar buvo nepakankamas – su trikdžiais.

Prijungę deguonies aparatą, greitosios medikai išvežė nelaimėlį, kuris buvo be sąmonės, į Klinikas. Iš pradžių težinota, kad jo vardas Arūnas. Kartu buvęs ir jį gelbėjęs draugas negalėjo pasakyti nelaimėlio pavardės. Galimai – dėl patirto streso.

Vėliau nustatyta, kad tai – 41-erių metų Savanorių prospekto gyventojas Arūnas K. Į Klinikas jis pristatytas sunkios būklės.  Ten dirbančių medikų pastangos toliau kovoti dėl jo gyvybės bei kiti galimi šios nelaimės padariniai priklausys ne tik nuo to, kiek jis išbuvo po vandeniu, bet ir nuo jo sveikatos būklės iki šio įvykio.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Xx

Teko girdėti, kad ten buvęs ežeriukas Lampėdis. Gal ir karjeras taip tapo Lampėdžiu.

MD

Tai irDrąseikiu karjeras turetu jau buti ezeras

Anonimas

Nuo kada smėlio karjierai tampa ežerais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS