Liepos 6-osios atgarsiai – ir policijos suvestinėse: Kaune audringiau už vyrus šventė moterys? | Diena.lt

LIEPOS 6-OSIOS ATGARSIAI – IR POLICIJOS SUVESTINĖSE: KAUNE AUDRINGIAU UŽ VYRUS ŠVENTĖ MOTERYS?

  • 13

Valstybės dienos, tapusios įžanga į ilgąjį savaitgalį, išvakarėse prekybininkai gyrėsi, kad du kartus viršytas įprastinis alkoholio pirkimas. Akivaizdus to įrodymas – ir Kauno policijos bei Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinės apie liepos 6-osios įvykius.

Iš keturių tądien, anot Lietuvos kelių policijos, šalyje užregistruotų įskaitinių eismo įvykių, kuriuose sužeisti žmonės, vienas įvyko Kaune. Tačiau jis buvo vienintelis su „kvapu“ ir per jį nukentėjo vienintelis tą šventinę parą pėsčiasis eismo dalyvis.

Tądien, apie 19.20 val., Kaune, Jonavos gatvėje, automobilis „Peugeot 5008“, vairuojamas 43 metų vyro, partrenkė 45-erių pėsčiąją, įėjusią į važiuojamąją kelio dalį iš už stovėjusio automobilio. Sužeistoji, kuri iš įvykio vietos nuvežta į ligoninę, buvo neblaivi.

Anot Kauno policijos atstovės, jai nustatytas sunkus – 2,85 prom. girtumas. Turbūt tik su tuo galima sieti ir tai, kad, pirminiais duomenimis, jos patirti sužalojimai – nesunkūs, nes kai kas vėl spėjo pakišti savo globotiniams pagalvę.

Į Kauno policijos liepos 6-osios įvykių suvestinę pateko dar girtesnė moteris, kuri taip pat nukentėjo – per smurtą artimoje aplinkoje, užfiksuotą Ežerėlyje. Apie 15.40 val. jai buvo nustatytas 3,54 prom. girtumas. Tai konstatuota, gavus pranešimą, kad neblaivus 41-erių vyras smurtauja prieš tokią pačią 44-erių moterį. Mušeikai taip pat nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,40 promilės.

Netrūko tądien Kaune bei pakaunėje ir laiku sustabdytų neblaivių vairuotojų. Dviem iš trijų atvejų –  vairuojant automobilį BMW.

Jau apie 8 val. ryto tokio automobilio vairuotojas, sustabdytas Kaune, Jonavos gatvėje, įpūtė 2,45 promiles.

Toks pats vidutinis girtumas konstatuotas ir apie 13.30 val. Tirkšlių kaime, esančiame Batniavos seniūnijoje, sustabdytam automobilio „VW Passat“ 36-erių metų vairuotojui.

Dar vieno BMW vairuotojas įkliuvo neblaivus Liučiūnų kaime, esančiame Čekiškės seniūnijoje. Apie 14.30 val. jam taip pat nustatytas vidutinis – 1,70 prom. girtumo laipsnis.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Semankov

Vyrai nenori gerianciu rukanciu smirdanciu moteru- tampa homosekais!

skiep

dabar mergos ruko baisiai .geriau ciulptu

Svarbu prisidažę ir blakstienas prisiklijavę

Kokios kontrolierės, tokios ir teisės. Bobos arba išplerę nuo besaikio ėdimo, arba prasigėrę iš dyko buvimo.. Netvarkingos, neprotingos ir niekam tikusios kaimietės .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS