Masinė avarija Partizanų gatvėje: koją BMW vairuotojui pakišo ne sniegas, o viršytas greitis? | Diena.lt

MASINĖ AVARIJA PARTIZANŲ GATVĖJE: KOJĄ BMW VAIRUOTOJUI PAKIŠO NE SNIEGAS, O VIRŠYTAS GREITIS?

  • 5

Antradienio rytas ne visiems Kauno vairuotojams buvo sėkmingas – koją kišo naktį iškritęs sniegas. Mieste pasipylė eismo įvykiai – keturių automobilių avarija fiksuota ir Partizanų gatvėje. Tiesa, dėl šios avarijos greičiausiai kaltos ne tik eismo sąlygos, bet ir BMW vairuotojo neatsakingumas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė, kad pranešimas apie masinę avarinę gautas 8.08 val.

Eismo įvykio metu Partizanų gatvėje susidūrė du „Škoda“ automobiliai, BMW ir „Volvo“.

Policijos turimais duomenimis, 29 metų vyro vairuojamas BMW automobilis, atvažiavęs nuo Pramonės prospekto, galimai nesilaikė saugaus greičio ir atstumo, todėl nespėjo sustoti, kaip kiti automobiliai, stovėję prie perėjos praleisti pėsčiųjų. „Todėl kliudė stovintį automobilį, taip pat, siekdamas išvengti susidūrimo, manevravo ir kliudė dar kitus stovinčius automobilius bei autobusą“, – situaciją komentavo Komunikacijos poskyrio vedėja.

Policijos atstovės teigimu, kliudyta ir šalia autobuso buvusi 28 metų pėsčioji.

Socialiniame tinkle pasidalytoje nuotraukoje matyti, kad avarijos metu „kliuvo“ ir kelio ženklui – šis nuverstas.

Feisbuko grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienio rytą, nuo 6 iki 9 val., Kauno mieste fiksuota trylika eismo įvykių. „Dešimt iš jų nuo 6 iki 8 val. – piko metu – bei dar trys nuo 8 iki 9 val.“, – vardijo O. Vaitkevičienė.

Situaciją šįryt apsunkino ir tai, kad snyguriavo, o tai vairuotojams apsunkino matomumą.

Kaip portale rašyta ryte, eismas Kaune nebuvo paralyžiuotas, bet važiuoti tikrai sudėtingiau nei įprastą dieną, kai kelio danga sausa. Eismo įvykiai užfiksuoti Lapėse, prie „Megos“ ir kitur.

Daugiau eismo įvykių

Antradienį Lietuvoje iškritus sniegui, registruota daugiau eismo įvykių. Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis informavo BNS, kad nuo vidurnakčio iki dešimtos ryto policijai pranešta apie 25 eismo įvykius – 19 daugiau nei pirmadienį tuo pačiu metu.

Policijos atstovas taip pat pabrėžė, kad eismo įvykių, kuriuose policijos neprireikė, galėjo būti ir daugiau.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, antradienį daug kur prisnigta iki 1-3 cm, o Panevėžyje – 5 cm. 9 val. dar tebesnigo rytiniuose šalies rajonuose.

Anot kelininkų, 9 val. sudėtingiausios eismo sąlygos buvo vidurio bei rytų Lietuvoje.

Gairės: avarija LT, avarija Kaune, eismo sąlygos, BMW avarija, masinė avarija, sužalotas žmogus
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

kaunietis

Galu varomiems lengviems automobiliams turi buti vairuotojai , kurie issilaike spec egzamina ir psichologini testa.Arba tokiu automobiliu vairuotoju amzius turi buti leidziamas nuo 35 metu.... Bent jau manau kaziek pagelbetu. Nors..... izulumo netruksta tiems, kas piniguose maudosi....Blondes ir ne blondes irgi dviveides buna. Egzamine vienokia- po egzamino- .....man reikia arba..... kas cia tokio?Pakol neives fiziniu bausmiu uz neatsakinga vairavima, tol bus chaosas...Faktas

Ne

Ne visi vairuojantys BMW yra neatsakingi durniai, bet protinis paliegelis būtinai vairuoja BMW:)

Su BMW vazineje tik muzikai

Ir mazarasciai pusdauniai..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS