Maudynės Vaišvydavos karjere baigėsi mirtimi | Diena.lt

MAUDYNĖS VAIŠVYDAVOS KARJERE BAIGĖSI MIRTIMI

  • 4

Šeštadienį Vaišvydavos karjere nuskendo vyras. Portalo kauno.diena.lt skaitytojas, pranešęs apie įvykį, teigė, kad prie šios nelaimės prisidėjo alkoholis.

Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė nurodė, kad birželio 12 d. 15.01 val. prie Vaišvydavos karjero ant kranto konstatuota 47 metų vyro mirtis.

„Skenduolis be išorinių smurto žymių“, – pridūrė policijos atstovė.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties atstovai portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad atvykę į nelaimės vietą jie vyrą rado jau ištrauktą ant kranto. Šis bandytas gaivinti, deja, jam nebegalėjo padėti. Teko konstatuoti mirtį.

Medikų atstovai teigė, kad kitiems žmonėms, tuo metu buvusiems prie karjero ar jame besimaudžiusiems, medicininės pagalbos neprireikė.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojas šiek tiek nušvietė nelaimės aplinkybes. Jo pasakojimu, nuskendusysis su kompanija girtavo. Policija tokios informacijos kol kas nepatvirtino.

Skaitytojo nuotr.

Kauno ugniagesių paros įvykių suvestinėje nurodoma, kad 14.06 val. gautas pranešimas, jog Pušynėlio g. esančiame Vaišvydavos karjere nuskendo  žmogus ir nepavyksta jo rasti.

„Atvykus ugniagesiams žmogų iš vandens jau buvo ištraukę žvejai, medikai gaivino“, – dėstė ugniagesiai.

GALERIJA

  • Maudynės Vaišvydavos karjere baigėsi mirtimi
  • Maudynės Vaišvydavos karjere baigėsi mirtimi
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

hmm

Kaip tik reik naikint ribojimus, nes dabar ir gaunasi taip, kad kai perka iš anksto, tai perka ne tiek, kiek reik, o kad nepritrūkt.. po to juk nei išmesi, nei vešiesi atgal - tai gaunasi tokios nelaimės per V. ribojimus...

Reikia labiau griežtinti alkoholio įsigyjimą, o neatšaukti ministro Verygos priimtas priemones prieš alkoholį.

Anonimas

nuo skiepų ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS