Per mažiau nei pusdienį – septyni neblaivūs vairuotojai | Diena.lt

PER MAŽIAU NEI PUSDIENĮ – SEPTYNI NEBLAIVŪS VAIRUOTOJAI

  • 0

Praėjusią savaitę Kauno policijos pareigūnai tikrino, kaip vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių. Iš viso išaiškinta 12 neblaivių automobilių vairuotojų. Nustatyta 10 lengvo girtumo atvejų, vienas – vidutinio ir dar vienas – sunkaus. Taip pat nustatyti septyni neblaivūs dviračių vairuotojai.

Gegužės 19 d. apie 14 val. Kauno rajone, Ražiškių kaime, 34 m. vyras vairavo dviratį būdamas neblaivus. Dviratininkui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,40 prom. Tą pačią dieną, tik kiek vėliau, apie 20.35 val. Kaišiadorių rajone, Rumšiškėse, pričiuptas ne ką mažiau neblaivus automobilio „VW Golf“ vairuotojas, kuriam 56 m. Vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,48 prom.

Sekmadienio rytą tikrinti Kauno miesto gyventojai – iš viso blaivumas patikrintas daugiau nei 650 vairuotojų. Septyniems vairuotojams nustatytas lengvas girtumas: 0,43 prom., 0,49 prom., 0,55 prom., 0,43 prom., 0.43 prom. ir 1,32 prom. Pastarajam, daugiausiai įpūtusiam į alkoholio matuoklį, tai jau ne pirmas kartas – vairuotojui bus taikoma administracinė atsakomybė už pakartotinį vairavimą neblaiviam. Taip pat nustatytas vienas vairuotojas vartojęs alkoholio, tačiau neviršijęs leistinos normos – 0,17 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 21 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytą Kelių eismo taisyklių pažeidimą. Užfiksuoti trys pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė net aštuonis asmenis, vairavusius transporto priemones, tačiau neturinčius teisės to daryti.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo aštuoni eismo dalyviai (pernai iki gegužės mėnesio pabaigos – 12), dar 276 sužeisti (pernai – 227).

GALERIJA

  • Per mažiau nei pusdienį – septyni neblaivūs vairuotojai
  • Per mažiau nei pusdienį – septyni neblaivūs vairuotojai
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS