Mamai dirbant, o šios sugyventiniui geriant dvimetė penkias valandas buvo neaišku kur | Diena.lt

MAMAI DIRBANT, O ŠIOS SUGYVENTINIUI GERIANT DVIMETĖ PENKIAS VALANDAS BUVO NEAIŠKU KUR

  • 28

Kaune trečiadienio naktį ieškota dingusi dvejų metų mergaitė po penkių valandų rasta mieganti, pirminiais duomenimis, viename iš pernai rudenį parduotų buvusių „Lietuvos energijos“ pastatų Petrašiūnuose. Kaip paaiškėjo, ji dingo mamai esant darbe – tuo metu, kai mažylę turėjo prižiūrėti motinos 29-erių metų sugyventinis. 

Tačiau, panašu, kad pastarasis buvo linkęs šią pareigą užkrauti draugo, su kuriuo tą vakarą susitiko, vaikams. Dvejų metų mažylė dingo iš kiemo, kuriame žaidė su minėto draugo atsivestais vaikais.

Jos pasigesta apie 21 val.

Ikiteisminį tyrimą dėl mažylės dingimo pradėję policijos pareigūnai nustatė ją prižiūrėti turėjusiam motinos  sugyventiniui girtumą. Teigiama, kad neblaivus buvo ir šio draugas. 

Mažylės paiešką vykdė gausios policijos pareigūnų ir kinologų pajėgos. Jiems talkino ir aplinkinių namų gyventojai.

Dingusioji rasta apie pirmą valandą nakties, apžiūrint greta esančią jau minėtą buvusią „Lietuvos energijos“ pastatų teritoriją Chemijos gatvėje, kurią, policijos prašymu, specialiai turima technika apšvietė ugniagesiai gelbėtojai. Policijos pareigūnai aptiko ją miegančią neužrakintoje vieno bendro naudojimo pastato laiptinėje.

Vizualiai mažylė nebuvo patyrusi jokių sužalojimų. Tačiau, dėl viso pikto dar buvo nuvežta išsamesnei apžiūrai į gydymo įstaigą. Šios medikai teisėsaugą informavo, jog jos būklė stabili.

Šiandien tęsiant pradėtą ikiteisminį tyrimą, buvo apklausiamas mažylės motinos sugyventinis, po ko bus sprendžiama dėl jo atsakomybės.

Iki šiol nei jis, nei mažylės motina policijai nebuvo žinomi.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Q

Gal kas žinote suradusios mergaitė ,viriškio kontaktus.

Rex

Tiesiog žmonėms trūksta pareigingumo ir atsakomybės...

jolanta

Nu nežinau ar jie gaudami pašalpas iš galėtų samdytis aukle. Nesmerkit tos šeimos juk jiems manau dabar yra labai sunku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS