Naktį Sargėnuose namo stogą rijo milžiniškos liepsnos: bendruomenė prašo pagalbos | Diena.lt

NAKTĮ SARGĖNUOSE NAMO STOGĄ RIJO MILŽINIŠKOS LIEPSNOS: BENDRUOMENĖ PRAŠO PAGALBOS

  • 7

Vėlų šeštadienio vakarą Sargėnuose įsiplieskė gaisras. Liepsnos rijo privataus namo stogą.

Pranešimą apie nelaimę Kauno ugniagesiai gavo rugsėjo 10 d. 21.54 val. Informuota, kad Kaune, Salantų gatvėje,  dega namo stogas.

Atvykus ugniagesiams stogas degė atvira liepsna. Namas – mūrinis, dviejų aukštų, stogas šlaitinis, skardinis. Išdegė palėpėje buvę sendaikčiai. Taip pat apdegė stogo medinė konstrukcija.

Nuotraukomis iš nelaimės vietos dalijamasi ir socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Sargėnai“. 

Čia rašoma, kad sudegė 90-mečio bendruomenės nario namo stogas. Tačiau, laimė, žmonės nežuvo. Namai tik sulieti vandeniu – labiau nuo gaisro nenukentėjo.

Paskelbtame įraše kreipiamasi į bendruomenės narius prašant padėti uždengti nudegusį stogą arba pasidalyti tai gebančių meistrų kontaktais.

Feisbuko grupės „Sargėnai“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

patarimui ir pasiūlymui

kituose šaltiniuose pateikiamos dvi privačios sąskaitos susimesti, nes nebuvo namas draustas, o tas namas tai ne bakūžė. Tamstos tik komentaruose papliurpiat ir auklėjat kitus, bet ar realiai padedant, tai neaišku. Kiekvienas yra atsakingas užsavo turtą !!!

Užuojauta

Užjaučiu dėl gaisro, p.Stasy. Linkiu, kad greitai ir be didelio vargo pavyktų likviduoti gaisro padarinius.

Pasiūlymas

Rašoma: "Paskelbtame įraše kreipiamasi į bendruomenės narius prašant padėti uždengti nudegusį stogą arba pasidalyti tai gebančių meistrų kontaktais." ....................Na, ir bukumas komentatorių - perskaityti kas parašyta dar šiaip taip sugeba, bet suprasti, ne jų nosiai. ..........................Visų pirma, nukentėję nuo gaisro kreipiasi į savo bendruomenę, ieškodami meistro, sugebančio uždengti nudegusį stogą, arba žinančio kas moka tą padaryti. Galit ramiai miegoti, tai ne išmaldos ar materialinės pagalbos prašymas jums, p.tešlagalviai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS