Ne kartą teisti kauniečiai ir vėl stos į akistatą su Temide: šįkart dėl amfetamino | Diena.lt

NE KARTĄ TEISTI KAUNIEČIAI IR VĖL STOS Į AKISTATĄ SU TEMIDE: ŠĮKART DĖL AMFETAMINO

  • 3

Praėjusią savaitę, spalio 7 – 8 dienomis, Kauno pareigūnai sulaikė keturis kauniečius, kaip įtariama, platinusius bei laikiusius narkotines ir psichotropines medžiagas – amfetaminą bei kanapes.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, vienas 30-metis Kauno miesto gyventojas įtariamas galimai narkotinių medžiagų laikymu bei platinimu.

Atlikus kratas jo namuose ir garaže rasta apie 300 gramų galimai narkotinės medžiagos amfetamino ir apie 30 gramų kanapių.

Kiti trys kauniečiai – 32, 34, 49 metų – galimai narkotinių medžiagų turėjo savo reikmėms. Visi kauniečiai praeityje jau buvo teisti už įvairias nusikalstamas veikas – neteisėtą disponavimą šaunamuoju ginklu, transporto priemonės vairavimą esant neblaiviam, vagystės, neteisėtas disponavimas narkotinėmis medžiagomis, viešosios tvarkos pažeidimą, plėšimą, nesunkus sveikatos sutrikdymą.

Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminius tyrimus dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis turint ir neturint tikslą jas platinti.

Įtariamiesiems gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų, taip pat laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų, disponuojant didesniu narkotinių medžiagų kiekiu, gresia laisvės atėmimas nuo penkerių iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3–ojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Ne kartą teisti kauniečiai ir vėl stos į akistatą su Temide: šįkart dėl amfetamino
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Taip gali tik mūsų temidė

Juokingai skamba.Kelis kartus teisti asmenys,vėl sulaikyti su narkotikais.Tai kaip jie buvo teisti,jeigu jie laisvėje ir vėl daro dar baisesnius nusikaltimus?Reiškia,kad jie vėl bus paglostyti,o parašyta,kad teisti.

Juokingai

Skamba,sulaike tik 4 asmenis,pilna slabotke tasku,kur tik nepasisuksi...Sajungos aikste,Paneriu gtv,Neries kr...kiek jums dar ju isvardinti...ir tipo jus nezinote,imate pieskas,o aplink nersia dideles zuvis!!!!

Nesąžininga

Kaip stot į akistatą jei tos Temidės akys užrištos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS