Neeilinis vakaras Kaune: tramdant daugiabutį šiurpinančią kaimynę prireikė ugniagesių keltuvo | Diena.lt

NEEILINIS VAKARAS KAUNE: TRAMDANT DAUGIABUTĮ ŠIURPINANČIĄ KAIMYNĘ PRIREIKĖ UGNIAGESIŲ KELTUVO

  • 17

Antradienio vakare vieną V. Krėvės prospekto penkiaaukštį, esantį Dainavos parko prieigose, šturmavo Kauno specialiosios tarnybos. Daugiabučio apgultis baigėsi nestandartiškai: viena jo gyventoja iš įsivaizduojamos savo tvirtovės buvo iškelta per langą ir nuleista ant žemės ugniagesių gelbėtojų keltuvu.

Apie šį įvykį praėjusios paros iškvietimų suvestinėje informuoja Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba.

Pranešama, kad apie 20 val. sulaukta Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo prašymo atidaryti vieno minėto daugiaaukščio buto duris. Tačiau atvykę į įvykio vietą ir įvertinę situaciją, ugniagesiai gelbėtojai papildomai išsikvietė vieną iš turimų keltuvų. Juo iš vieno buto iškelta moteris, kuri patalpinta į policijos automobilį.

Policijos atstovė šią informaciją papildė tuo, kad viskas prasidėjo, užregistravus pranešimą, jog viena daugiabučio gyventoja mėto į kiemą namų apyvokos daiktus bei daužo langus. Išsikvietus pagalbon ugniagesius, šie į sumaišties kaltininkės butą antrajame aukšte pateko per virtuvės langą. Per jį agresyviai nusiteikusi ir nebūtus dalykus šnekanti buto šeimininkė ir iškelta. Panašu, kad kito būdo priversti ją palikti savo tvirtovę nebuvo. O joje, pirminiais duomenimis, ši 51-erių metų moteris šeimininkavo viena.

Nuleidus triukšmadarę ant žemės, ji laikinai patalpinta į policijos automobilį, kol ją iš ten perėmė greitosios medikai ir nuvežė į gydymo įstaigą.

Panašu, kad dėl sumaišties kaltininkės sveikatos būklės, nebus ir jokių teisinių jos elgesio pasekmių.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Anonimas

Va, kas nutinka, kai moterys ilgai būna vienos. Ne be reikalo sakoma, kad reguliarus seksas būtinas dėl psichinės sveikatos.

Žiopliai

Tiems, kurie piktinasi dėl ne to lango arba keltuvo/kopėčių- po nuotrauka parašyta "Asociatyvi nuotrauka". Žinote, ką tai reiškia?

Anonimas

mes ir kvietėm dėl pergėrusių nuomininkų šėlionių.Išvada-viską jėgos būdu išspręst gali tik kaimynai.Pagalbos nesulauksit
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS