Nepilnametis bėglys – jau sulaikytas: dar kartą pasprukti nuo pareigūnų jam nepavyko | Diena.lt

NEPILNAMETIS BĖGLYS – JAU SULAIKYTAS: DAR KARTĄ PASPRUKTI NUO PAREIGŪNŲ JAM NEPAVYKO

  • 4

Šiandien apie 11 val. Rumšiškių (Kaišiadorių r.) prieigose sulaikytas antradienio vakare iš Kauno tardymo izoliatoriaus pabėgęs ten bausmę už vagystes atlikęs 17-metis Danielius Vaičiulis.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, bandė šis nepilnametis recidyvistas, kurio biografijoje, nepaisant jauno amžiaus, - jau trys teistumai už įvairias vagystes, pabėgti ir nuo Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnų, susekusių jį, kaip teigiama, operatyvinėmis priemonėmis. Tačiau šį kartą D.Vaičiuliui jau tai nepavyko.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, ši nelygi dvikova, po kurios sulaikytasis buvo purvinas nuo galvos iki kojų, įvyko ne per toliausiai Rumšiškių „Maximos“.

Neatmetama, kad bėglys susektas traukiantis namų link, t.y. link Lentvario.

Kaip jau rašyta, dėl D.Vaičiulio, kuriam įkalinimas turėjo baigtis 2025-ųjų gegužę, pabėgimo buvo nedelsiant pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šį baigus, jam gresia papildomas įkalinimas iki trejų metų.

Kalėjimų departamentas praneša, kad sulaikytasis jau grąžintas į Kauno tardymo izoliatoriaus patalpas Technikos gatvėje, iš kurių antradienį, apie 19 val., pabėgo, įveikęs šios įkalinimo įstaigos apie šešių metrų aukščio tvorą - pasinaudota nenaudojamu apsaugos bokšteliu. T.y. pakartotas skandalingų pastarojo meto pabėgimų iš Pravieniškių pataisos namų scenarijus.

Kartu su D.Vaičiuliu bandę pabėgti dar du 17-mečiai kaliniai buvo sulaikyti. Šis pabėgimas surengtas per vakarinį pasivaikščiojimą vidiniame įstaigos kiemelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Skaitytojai

Gaila, bet jaunuoliai gyvenimą susigadino ne kolonijoj.Dauguma susigadino vogdami iš tokių skaitytojų,kaip Jūs.

Da nu nx

Girdejau ten pisa juos

Skaitytoja

Vargsas jaunuolis, susigadines gyvenima, gaila visu , esanciu toje koloninoje, nes klausymas ar kuris susitvarkys savo gyvenima, atlikes bausme
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS