Nuo tilto galimai nukritusi mergina – tebeieškoma: dingo beveik prieš savaitę | Diena.lt

NUO TILTO GALIMAI NUKRITUSI MERGINA – TEBEIEŠKOMA: DINGO BEVEIK PRIEŠ SAVAITĘ

  • 6

Pareigūnai ir toliau ieško praėjusio penktadienio naktį galimai nuo tilto į Nemuną nukritusios merginos.

„Paieškos vykdomos, tačiau mergina kol kas nerasta“, – ketvirtadienio popietę portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pasiteiravus, ar artimiausiu metu nėra planuojama nutraukti paieškų, policijos atstovė teigė, kad tokius sprendimus priima tyrėjai su prokuroru: „Jie sprendžia, kada tikslinga yra nutraukti paiešką neradus.“

Kaip jau skelbta, kelias dienas paieškas apsunkino netinkamos oro sąlygos, tad ugniagesiai gelbėtojai į paieškas jungtis negalėjo.

„Kol kas ugniagesiams nepavyksta prisijungti, nes tai nėra saugu“, – ketvirtadienį sakė policijos atstovė.

Tačiau reaguojant į informaciją, kad Vakariniame Kauno aplinkkelyje nuo tilto galimai nukrito 22 metų moteris, iš karto imtasi veiksmų. Pasitelktas bepilotis orlaivis, paieškos vyko ir nuo kranto.

„Dingusios moters paieška yra tęsiama, žvalgoma teritorija nuo tilto Nemunu žemyn. Duomenų apie tai, kad galėjo būti melagingas pranešimas – neturime“, – portalui kauno.diena.lt atsiųstame atsakyme teigė Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Milda Butkutė.

Dar penktadienį feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.

Gairės: mergina nukrito nuo tilto, pagalbos tel, nukrito mergina
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tai

Gal visai nesoko nuo tilto ?tik galimai bande nusokt?

jojojo

ar jus isitike kad jinai ikrito ikrito nuo tilto gal ji kazkur pas kokiu iskrypeliu kankinasi

as

kodel galimai, nenukrito,o nusoko.......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS