Nuo tilto galimai nukritusios merginos paieška: policija turi prašymą | Diena.lt

NUO TILTO GALIMAI NUKRITUSIOS MERGINOS PAIEŠKA: POLICIJA TURI PRAŠYMĄ

  • 10

Pareigūnai ir toliau ieško praėjusio penktadienio naktį galimai nuo tilto į Nemuną nukritusios 23-ejų merginos. Kauno policija kreipiasi į visuomenę su prašymu.

Kaip praneša Kauno policija, mergina iš gyvenamosios vietos, esančios Kauno r., Akademijos mstl., išėjo sausio 12 d. naktį, apie 3.30 val.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, moteris ėjo „Via baltica“ keliu ar jo prieigomis, link Č. Radzinausko tilto per Nemuną, vilkėjo tamsiais rūbais.

Asmenis, žinančius dingusios moters buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, taip pat asmenis, nurodytu metu (sausio 12-osios naktį – nuo 03.30 val. iki 05.20 val.) vykę automobiliais „Via baltica“ keliu atkarpoje tarp Kauno r., Akademijos mstl., ir Č. Radzinausko tilto per Nemuną, su įrengtais vaizdo stebėjimo registratoriais, kuriuose gali būti užfiksuotas ieškomas asmuo, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK policijos komisariato pareigūnus telefonu 8700 60 570; 861860883 arba bendrosios pagalbos telefonu 112.

Primename, kad praėjusį penktadienį feisbuke ėmė plisti, kaip manoma, merginos laiškas, kuriame – gluminančios detalės apie patyčias. Minimi ir keli konkretūs asmenys. Nežinia, ar šis laiškas tikras ir ar susijęs su minėtu įvykiu, tačiau nurodoma ta pati vieta – Č. Radzinausko tiltas.

Gairės: mergina nukrito nuo tilto, pagalbos tel, nukrito mergina, vaizdo registratoriai, prašo pagalbos
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

FCK

tai tevus ji turi ar ne? pasigedo ar ne ?

feikine paieska?

aj pamirsau reikia butinai kad mergina guletu upeje, nes zmogus gulintis po sniegu neieskomas?

feikine paieska?

tai jei po sniegu suras sviesiai rubais merga, ja ten ir paliks? nes ieskoma tik tamsei apsirengusi merga?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS