Nuo važiuojančio vilkiko nukrito ledo gabalas – vairuotojas atsidūrė medikų rankose | Diena.lt

NUO VAŽIUOJANČIO VILKIKO NUKRITO LEDO GABALAS – VAIRUOTOJAS ATSIDŪRĖ MEDIKŲ RANKOSE

  • 5

Kelyje Suvalkai-Marijampolė-Kaunas nuo važiuojančio vilkiko nukritus ledo gabalui sužalotas kito krovininio automobilio vairuotojas.

Kaip pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, nelaimė įvyko antradienį, apie 11.17 val.

Policijoje buvo gautas pranešimas, kad A5 kelyje Suvalkai-Marijampolė-Kaunas, 67-ajame kilometre, nuo važiuojančio vilkiko puspriekabės nukrito ledo gabalas, kuris kliudė priešinga eismo juostą važiavusį krovininį automobilį „Volvo“. Šį vairavo 54-erių vyras.

Eismo įvykio metu sužalotas krovininio automobilio vairuotojas, kuris pristatytas į Kauno klinikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To Trikojis \\\\\.../////

Tu gal geriau išaiškink invaziniams by ir ua traktoristams kurie save vadina vairuotojais pas juos taisyklėse manau nėra parašyta.

Trikojis \\\\\.../////

Pagal KET reikalavimus prieš išvažiuojant reikia sniegą ir ledą nuvalyti nuo a/m viršaus.

tikra istorija

Furai darant posūkį iš Statybininkų į Savanorius pasviro priekaba ir nuo tento (po atodrėkio) nučiuožė koks 1X2 m2 ledo kavalkas tiesiai ant pėsčiujų zonos prie šviesoforo... visi stovėjome vos per pusmetrį... tada ir sužinojau , kas yra ,,adrenalino pliūpsnis'' ... net ir dabar , po kelių metų šiurpas ima :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS