Pakaunėje prisilakstė ukrainiečių ekipažas: likę gyvi pabėgo, palikę žuvusįjį likimo valiai | Diena.lt

PAKAUNĖJE PRISILAKSTĖ UKRAINIEČIŲ EKIPAŽAS: LIKĘ GYVI PABĖGO, PALIKĘ ŽUVUSĮJĮ LIKIMO VALIAI

  • 16

Į policijos suvestines vėl pateko Lietuvoje dirbantys ukrainiečiai. Trims iš jų savaitgalio linksmybės baigėsi skirtingai: vienas žuvo, antras pateko į ligoninę, trečiasis atsipirko stresu.

Tiesa, policijos suvestinėse minimi tik du iš jų. Pranešama, kad sekmadienį apie 19.30 val. nuo kelio Vilijampolė-Žeimiai-Šėta nulėkė ir apsivertė automobilis „Audi A6“. Per šią avariją, įvykusią Jonavos rajono Žeimių seniūnijos Juškonių kaime, žuvo „Audi“ vairavęs 25-erių metų vyras. O jo 34-erių metų keleivis dėl patirtų sužalojimų pateko į ligoninę.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, šios „Audi“ ekipažą sudarė trys Ukrainos piliečiai, dirbantys vienoje gretimame Kėdainių rajone esančioje žemės ūkio bendrovėje. Ir du iš jų į įvykio vietą atskubėjusi policija jau rado viename minėto kaimo bute, kurį jie nuomojasi.

Savo tautietį, kuriam galbūt dar buvo galima padėti, likimo valiai palikę bėgliai rasti padedant vietiniams gyventojams. Vienam iš jų, tą patį vakarą atsidūrusiam ligoninėje, nustatytas vidutinis girtumas.

Yra pagrindo įtarti, kad neblaivus buvo ir žuvusysis. Pasak vietinių, jis nesuvaldė automobilio posūkyje, nors įvykio vietoje leistinas tik 50 km/val. greitis. Tačiau, kadangi ši vieta, – tolėliau nuo kaimo centro, čia dar mėgstama „paskraidyti“.

Į tragedijos vietą buvo kviesti ir ugniagesiai gelbėtojai. Jiems buvo pranešta, kad apvirtusiame automobilyje yra prispaustų žmonių. Tačiau atskubėjus nurodytu adresu, ši informacija nepasitvirtino. Panašu, kad buvo iškritęs iš automobilio ir pabėgusių bendrakeleivių likimo valiai paliktas jo vairuotojas, kuris neišgyveno. Į medikų rankas patekusio vieno iš jo keleivių gyvybei, pirminiais duomenimis, pavojus negresia.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Morgana

Kai nėra smegenų ką padarysi. Dabar nieko gero

Trikojis \\\\\.../////

Eisme,ne ką mandresni ir mūsų Leituvaičiai.Kvailumo nors vežimu vežk.

Xoxolas yra

Tas patc b**** tik kitoj rankoj , kacapas. Kiek teko susidurti labai bjaurus žmonės Savanaudžiai, skupus ir gopšus. Nevisi, bet dauguma.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS