Iš parduotuvės seifo 19 tūkst. eurų pavogęs ketvertas – Temidės rankose: tarp jų – ir pardavėja | Diena.lt

IŠ PARDUOTUVĖS SEIFO 19 TŪKST. EURŲ PAVOGĘS KETVERTAS – TEMIDĖS RANKOSE: TARP JŲ – IR PARDAVĖJA

  • 4

Jonavos teismui perduota byla dėl 19 tūkst. eurų vagystės iš parduotuvės seifo, bus teisiami keturi asmenys, tarp jų ir pardavėja.

Kaip ketvirtadienį pranešė prokuratūra, Kauno apylinkės prokuratūros prokurorė teismui su kaltinamuoju aktu perdavė baudžiamąją bylą, joje Kėdainių rajone gyvenantis M. M. kaltinamas fizinio skausmo sukėlimu ar nežymiu sveikatos sutrikdymu sugyventinei ir vagyste veikiant bendrininkų grupėje su Jonavos rajono gyventoja D. G. bei Kėdainių rajone gyvenančiais R. K. ir R. P.

Ikiteisminiam tyrimui vadovavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorė Asta Kaminskienė, o tyrimą atliko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) Jonavos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus pareigūnai.

Bylos duomenimis, kaltinamieji iš anksto susitarę ir pasiskirstę vaidmenimis, iš maisto prekių parduotuvės seifo birželį pagrobė apie 19 tūkst. eurų.

Prieš vagystę M. M. atvyko į namus pas D. G., kuri dirbo šios maisto prekių parduotuvės kasininke – pardavėja. Įtariama, kad mergina jam suteikė parduotuvės apsaugos sistemos prieigos kodą ir seifo signalizacijos kodo duomenis bei perdavė tarnybinių patalpų raktą.

Ikiteisminio tyrimo metu surinktais duomenimis, įtariamiesiems atvykus prie parduotuvės, R. K. pasiliko kieme stebėti aplinką. M. M. ir R. P. parduotuvės darbuotojos perduotu raktu atrakinę tarnybinių patalpų duris bei suvedę apsaugos sistemos prieigos kodą, įsibrovė į parduotuvę ir pagrobė pinigus – beveik 19 tūkst. eurų.

M. M. ir R. P. teisėtvarkos pareigūnams yra puikiai žinomi – M. M. anksčiau teistas tris kartus, o R. P. – keturis kartus.

Keturiems kaltinamiesiems pareikšti kaltinimai dėl vagystės.

Teisėsaugos pareigūnų duomenimis, M. M. kaltinamas ir tuo, kad balandžio mėnesį, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, smurtavo prieš sugyventinę. Jam pareikšti kaltinimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apylinkės teismo Jonavos rūmams.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Dar ne 20 kartu teisti??

Tai pagal musu teisma,gali but isyeisinti,arba net gauti,po savaite lygtinai..?

Rūtenis

Čia juk sena tema, nejaugi iki šiol dar neužbaigta.

Senjora

Keista, kad parduotuvėje toks kiekis pinigų, tiesiog nesitikima arba parduotuvė pakankamai didelė .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS