Pareigūnai aiškinasi, kas apsirūpino skutimosi peiliukais visai vasarai | Diena.lt

PAREIGŪNAI AIŠKINASI, KAS APSIRŪPINO SKUTIMOSI PEILIUKAIS VISAI VASARAI

  • 6

Kauno policija ieško vagišiaus.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, kuomet birželio 5 d. 15 val. Kaune, Varnių g., iš parduotuvės buvo pavogti skutimosi peiliukai.

Padaryta turtinė žala siekia beveik 200 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60664 arba el. paštu laima.petraskiene@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

GALERIJA

  • Pareigūnai aiškinasi, kas apsirūpino skutimosi peiliukais visai vasarai
  • Pareigūnai aiškinasi, kas apsirūpino skutimosi peiliukais visai vasarai
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Tai

Policija nesake prekybos centrui, kad jie cia patys pavoge ir dabar dar draudima nori gauti? Ar jie taip tik jonui ar antanui sako, kai is ju ka nors pavagia?

nekas

ubagas

Anonimas

Lietuvos Seimo nariai sako ,kas nevagia ,tas ubagas ir miršta.Gal tiesa ??? Turtingi būna iš nesąžiningo darbo.Kokia valdžia ,tokia ir visuomenė.Vagia nuo žmonių įvairiausiais būdais , kodėl piliečiui to nedarius.Tik vat jiems gerai ,jie už vagystes nesėda o žmogus sodinamas už menkniekį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS