Pareigūnai sulaikė asmenis, galimai ištuštinusius kasos aparatus ir seifus | Diena.lt

PAREIGŪNAI SULAIKĖ ASMENIS, GALIMAI IŠTUŠTINUSIUS KASOS APARATUS IR SEIFUS

  • 1

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai praėjusią savaitę surengė pasalą ir sulaikė užsienio piliečius.

Jie įtariami vagystėmis iš parduotuvių ir įmonių kasos aparatų bei seifų.

Praėjusią savaitę gauta informacija apie tai, kad į Lietuvą atvyksta Moldovos piliečiai (gim. 1978; 1972 m.), kurie praėjusiais metais, rugpjūčio ir liepos mėnesiais, Kauno apskr. VPK prižiūrimojoje teritorijoje galimai naktimis įsibrovę į parduotuvių ir įmonių patalpas, ištuštino kasos aparatus ir seifus.

Kovo 21 d., priešpiet, Kauno r., Ringaudų sen., automobilių stovėjimo aikštelėje, kriminalistai, turėdami pakankamai įrodymų dėl įvykdytų vagysčių ir informacijos apie tai, kad vagystės vėl gali būti tęsiamos, sulaikė minėtus užsienio piliečius.

Vienas iš įtariamųjų, iššokęs iš savo automobilio, mėgino sprukti be batų, tačiau pareigūnai operatyviai netoliese sučiupo bėglį. Vyrai jau anksčiau buvo pakliuvę į teisėsaugos akiratį dėl panašių veikų.

Kauno apskr. VPK atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės ir dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

GALERIJA

  • Pareigūnai sulaikė asmenis, galimai ištuštinusius kasos aparatus ir seifus
Vilmanto Raupelio, policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

kaip suprata u pagauna palaiko uždarytus ir išleidžia toliau kad vogtu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS