Pareigūnai tiria sukčiavimą: pinigus sumokėjo, o prekės negavo | Diena.lt

PAREIGŪNAI TIRIA SUKČIAVIMĄ: PINIGUS SUMOKĖJO, O PREKĖS NEGAVO

  • 3

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl sukčiavimo, kuomet balandžio 2 d. moteris internetu pagal skelbimą ketinusi įsigyti batus pervedė 170 eurų, tačiau siuntinio nesulaukė.

Tyrimo metu nustatyta, kad pinigus gavęs asmuo pervedė 170 eurų sumą už garso kolonėles, kurios buvo išsiųstos į Vilniuje esantį paštomatą. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8700 60684, 8 37 30 34 50 arba rašyti el. paštu reda.simkute@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 3 d. Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vila

Kam raso,kad uzfiksavo asmeni,galinti tureti tyrimui reiksmingos informacijos, jeigu uzfiksavo asmeni, kuris atsieme tas koloneles. Tai ir yra manau sukcius.

As

I Kiguoli panasu

vycka

Žinau, tai čia krendelis iš italijos. Kaip matom jis yra didelis melomanas. Tai jis dabar vietoje ausinukų, prisisuks prie galvos tas kolonėles su lipnia juosta ir klausysis. Dabar tokia mada pas tuos čigonus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS