Pažeidimai neliko nepastebėti – pareigūnai sustabdė linksmybes | Diena.lt

PAŽEIDIMAI NELIKO NEPASTEBĖTI – PAREIGŪNAI SUSTABDĖ LINKSMYBES

  • 1

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai pirmadienį išaiškino eismo įvykį sukėlusį ir pasišalinusį automobilio vairuotoją. Maža to, jog rastas vairuotojas buvo neblaivus, automobilyje aptiktos ir galimai narkotinės-psichotropinės medžiagos.

Kaip pranešė policija, liepos 1 d., apie 11 val., Kaune, ties Sabakalnio-Suvalkiečių gatvių sankryža, Kelių policijos skyriaus pareigūnai pastebėjo įtartinai manevruojantį automobilį „Audi“.

Anot policijos atstovų, vairuotojas nepaisė duotų reikalavimų sustabdyti transporto priemonę, nereagavo į raudonos ir mėlynos spalvos švyturėlius, tačiau vos po kelių minučių automobilis buvo sustabdytas J. Borutos g.

Policijos pareigūnams patikrinus automobilio vairuotoją, paaiškėjo, jog prie vairo sėdėjo neblaivus 47-erių vyras.

Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,79 prom. Aiškinantis aplinkybes, nustatyta, jog automobilis „Audi“, vairuojamas neblaivaus vyro, prieš kiek daugiau nei pusvalandį  Kauno rajone, Akademijos mietelyje., Šakių pl., kliudė automobilį „Nissan“, ir pasišalino iš įvykio vietos. 

Maža to, policijos pareigūnams apžiūrint, automobilyje „Audi“ rastos ir galimai narkotinės-psichotropinės medžiagos. Vairuotojas ir kartu buvusi 21-erių neblaivi (2,57 prom.) keleivė tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo pristatyti į gydymo įstaigą. Vyras yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl transporto priemonių vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo, ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

GALERIJA

  • Pažeidimai neliko nepastebėti – pareigūnai sustabdė linksmybes
  • Pažeidimai neliko nepastebėti – pareigūnai sustabdė linksmybes
Kauno apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Trikojis \\\\\.../////

S T E B Ū K L A S,bet tuos "krištolinius" sava xebra išteisins.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS