Per plauką nuo tragedijos: sudegė vos iš aikštelės pajudėjęs „Audi“, nukentėjo vairuotojas | Diena.lt

PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS: SUDEGĖ VOS IŠ AIKŠTELĖS PAJUDĖJĘS „AUDI“, NUKENTĖJO VAIRUOTOJAS

  • 7

Šiandien apie 14 val. į Raudondvario plento dalį, kurioje įsikūrusios UAB „Kauno autobusai“ bei Vidaus vandens kelių direkcija, skubėjo ugniagesiai gelbėtojai. Vos per plauką išvengta gaisro tarp jų esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, kurioje tuo metu buvo nemažai šių įmonių darbuotojų automobilių. Visgi „Audi“, kuris akimirksniu virto liepsnojančiu fakelu, išgelbėti nepavyko. Nukentėjo šio automobilio savininkas.

Apie tai, kad dega automobilis šalia įvažiavimo į „Kauno autobusų“ garažą, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta 13.46 val.

Tiesa, UAB „Kauno autobusai“ atstovė linkusi patikslinti, kad minėtas automobilis užsidegė, būdamas arčiau Vidaus vandenų kelių direkcijos angaro. Nors prieš tai jis stovėjo aikštelėje. Ir, laimei, kad užsidegė, vos išvažiavęs iš jos. Panašu, kad užleidęs kažkam kitam vietą minėtoje aikštelėje, kurioje prieš tai ilgokai stovėjo.

Neatmetama, kad, pradėjęs važiuoti, šio „Audi“ vairuotojas pajuto, kad automobilis dega ir spėjo laiku iššokti.

Kaip jau užsiminta, ši transporto priemonė sudegė visiškai, nors į pagalbą jos vairuotojui, nusitvėrę gesintuvus, buvo atbėgę ir „Kauno autobusų“ darbuotojai.

Kaip teigiama, gana greitai iš Šilainių atvyko ir ugniagesiai gelbėtojai, gana greitai sutramdę ir „Audi“ apėmusias liepsnas. Deja, jos spėjo padaryti savo juodą darbą.

Į šio dar palyginti laimingai pasibaigusio įvykio vietą buvo kviesti ir greitosios medikai. Jų atstovė portalui kauno.diena.lt teigė, kad iš pradžių „Audi“ savininkas jų pagalbos atsisakė. Galimai dėl patirto streso. Tačiau vėliau dėl apdegusių rankų buvo išvežtas į Klinikas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Um

Viskas priklauso nuo tarpines ner s kirtumo kokia masina

Kostia

Dzin ta masina, svarbu zmogus sveikas

jk

Gal buvo dujinis,tie pleška greitai.Laime žmones sveiki ,o auto nusipirks,gal buvo kasko apsidraudes,bet koks auto bet kada gali suplešketi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS