Po avarijos Ramučiuose užsiliepsnojo automobilis, yra nukentėjusiųjų | Diena.lt

PO AVARIJOS RAMUČIUOSE UŽSILIEPSNOJO AUTOMOBILIS, YRA NUKENTĖJUSIŲJŲ

  • 0

Trečiadienį specialiosios tarnybos neturėjo kada atsipūsti – netrūko eismo nelaimių, kurių metu automobilius gesino atvykę ugniagesiai gelbėtojai.

Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdybos vyr. specialistės Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, apie 14.30 val. gautas pranešimas apie dviejų automobilių avariją Margavos kaime, Ramučiuose.

Specialistė patvirtino, kad po susidūrimo viena transporto priemonė pradėjo degti, todėl prireikė ne tik pareigūnų, bet ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos.

Kauno policijos budėtojas portalui sakė, kad šioje vietoje susidūrė suknvežimis „Mitsubishi“ ir lengvasis automobilis „Volkswagen Passat“. Pastarasis paskendo liepsnose.

Portalo turimais duomenimis, per eismo nelaimę nukentėjo vienos transporto priemonės vairuotojas, jis skundėsi krūtinės skausmais. Atvykę medikai jį apžiūrėjo vietoje.

Kaip jau rašyta, ankstų trečiadienio rytą Partizanų gatvėje sudegė mikroautobusas „Vokswagen Caravelle“. 26-erių metų amžiaus transporto priemonė užsidegė sprogus dujų įrangai. Apgadintas netoliese stovėjęs automobilis, apdegė gretimas pastatas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS