Po eismo įvykio netoli „Akropolio“ – vairuotojų grumtynės | Diena.lt

PO EISMO ĮVYKIO NETOLI „AKROPOLIO“ – VAIRUOTOJŲ GRUMTYNĖS

  • 20

Sekmadienio popietę prie šviesoforo, esančio Kauno „Akropolio“ pašonėje, užfiksuoti po eismo įvykio apsikumščiuoti nusprendę vairuotojai.

Užfiksuotu vaizdo įrašu internautai pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Kur stovi policija Kaune“. Filmuotoje medžiagoje matyti važiuojamojoje kelio dalyje vienas kitą tramdantys vyrai. Juos apvažiuoja automobiliai.

Pamatyta situacija iš karto pakurstė diskusiją tarp internautų, spėliojusių, dėl ko vyriškiai, išlipę iš BMW ir „Vokswagen“ markių automobilių, grumiasi: „Kely neišsiteko vietos?“, – klausė Arvydas.

Tuo tarpu kiti komentatoriai nestokojo šmaikštumo sakydami, kad vienas vyriškis tikriausiai bus Kauno „Žalgirio“, o kitas Vilniaus „Ryto“ fanas. „O gal čia žmonės tiesiog šoka?“ – šmaikštavo Egidijus.

Prie vaizdo įrašo pasisakiusi Gabrielė netruko pastebėti, kad vienas iš vyrų yra galimai išgėręs ir tarstelėjo, jog būtų gerai, jei kas sustotų bei išskirtų šį duetą. 

Kaip portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė Kauno policijos atstovai, pranešimas apie įvykį netoli Kauno „Akropolio“ gautas sausio 26 dieną 14.34 val.

Atvykus pareigūnams paaiškėjo, kad vyriškiai grumiasi po eismo įvykio, kuris, kaip aiškinama, įvyko dėl vairavimo įgūdžių stokos. Paleidę vienas kito atlapus, BMW ir „Volkswagen“ vairuotojai pildėsi eismo įvykio deklaraciją.

Gairės: avarija, avarija LT, Kauno Akropolis, muštynės, besimušantys vyrai
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

...

Nigut, mums irgi bus smagu stebėt kai tave dubasina... :/

Nigga

O man patiko. Smagiau gyvent kai kazkas vyksta o ne tyla kaip vaajume.

TSRS \\\\\\...//////

Ko dar bijom:Rusai puola.Taigi lanzperžio "išvaduota" Lieruva-Rusija,pagal mentalitetą dvyniai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS