Po paauglę iš Kauno rajono sužalojusio gaisro degalinėje – naujos žinios | Diena.lt

PO PAAUGLĘ IŠ KAUNO RAJONO SUŽALOJUSIO GAISRO DEGALINĖJE – NAUJOS ŽINIOS

Per daugiau nei prieš mėnesį degalinėje kilusį gaisrą apdegusi paauglė tebegydoma  ligoninėje. Dar nežinoma, kodėl pilant kurą staiga užsidegė kemperis.

Alytaus policijos atstovė žiniasklaidai Eglė Kačinskienė portalui kauno.diena.lt teigė, kad po šio įvykio Prienų rajone atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo dėl neatsargumo.

„Mums žinoma, kad nukentėjusioji keleivė, gimusi 2002 metais, vis dar gydoma ligoninėje. Pareigūnai aiškinasi priežastis, dėl ko įvyko nelaimė“, – kalbėjo E.Kačinskienė.

Per minėtą nelaimę iš viso buvo sužaloti du žmonės. Be penkiolikmetės, gyvenančios Kauno rajone, apdegė ir kartu su ja buvęs 52 metų automobilio savininkas, policijos turimais duomenimis, gyvenantis Alytuje.

Greitosios medicinos pagalbos centro atstovai iš karto po gaisro portalui kauno.diena.lt teigė, kad įvykio metu paauglė apdegė apatinę kūno dalį – kojas.

Kauno klinikų atstovai duomenų apie nukentėjusiųjų būklę neteikė, nes neturėjo jų artimųjų sutikimo.

Gaisras pliūptelėjo liepos 21 d. apie 14 val. 30 min. Prienų rajono Mardosų kaime esančioje degalinėje. Ji šalia kelio tarp Balbieriškio ir Alytaus.

Policijos žiniomis, nelaimė įvyko užpildant automobilio „VW Transporter“ dujų įrangos balioną – įvykus nuotėkiui kilo gaisras, o jo metu sudegė automobilis bei apdegė dujų kolonėlė.

Ugniagesių išplatintoje paros įvykių suvestinėje rašyta, kad kilus driogstelėjo sprogimas, kuris nubloškė dujų užpylėją. Jį apžiūrėjo medikai, žmogus nesužeistas. Tai pat gaisro metu apdegė degalinės stogelis.

 

GALERIJA

  • Po paauglę iš Kauno rajono sužalojusio gaisro degalinėje – naujos žinios
  • Po paauglę iš Kauno rajono sužalojusio gaisro degalinėje – naujos žinios
  • Po paauglę iš Kauno rajono sužalojusio gaisro degalinėje – naujos žinios
Feisbuko grupės "Kur stovi policija Alytuje" nuotr.
Gairės: avarija LT, degalinė, gaisras, apdegė, sužalotas žmogus
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ne 16

Tai kad jai 15 metų.

Alfa patins

Nuo 16 metų daro ką nori ir su kuo nori

Anonimas

idomu idomu ,pedofilija ar ne
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS