Po sūnaus dviračio vagystės tėvas stebisi: vaizdo kamerų – daugybė, naudos – jokios | Diena.lt

PO SŪNAUS DVIRAČIO VAGYSTĖS TĖVAS STEBISI: VAIZDO KAMERŲ – DAUGYBĖ, NAUDOS – JOKIOS

  • 12

Ketvirtadienio rytą Šilainių mikrorajone gyvenančio Giedriaus šeima pasigedo sūnaus dviračio. Kaunietis neslepia: vagysčių čia pasitaiko nuolat, o gyventojai nebežino, ko griebtis.

Berniuko tėvas portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad vagystė įvyko Lazdynėlių gatvėje. Anot jo, vakar sūnus dviratį paliko uždaroje automobilių stovėjimo aikštelėje, šalia čia įrengtos krepšinio aikštelės. Ryte dviratės transporto priemonės čia jau nebebuvo. 

„Ubagai pavogė iš vaiko dviratį, mažai tikiuosi, kad atsiras, bet jeigu jį matėte, prašau padėkite“, – virtualioje erdvėje į geradarius kreipėsi vyras. 

Viešam pagalbos šaukšmui, pasirodo, žmonės neliko abejingi. „Su manimi susisiekė mergina, kurios nepilnametis brolis vagia net iš parduotuvių, o niekas nieko negali padaryti. Baltų ir Baltijos prospektais nepilnamečiai gaujom klajoja, vagia ir prie žmonių kabinėjasi. Kadangi sūnaus dviratis nebrangus – internete už dėvėtą prašo 120 - 160 eurų – greičiausiai jį ir pavogė koks paauglys iš gaujos“, – spėjimais dalijosi kaunietis. 

Anot Giedriaus, apylinkėse nuolat prasisuka ilgapirščiai. „Čia nuolat apvogiamos mašinos, butai, laiptinės. Lazdynėlių ir Eitkūnų gatvėse vaizdo kamerų prikabinta, tačiau į mūsų pusę jos neva nefilmuoja. Įmonei, kuri prižiūri vaizdo kameras, nuo buto mokame po 5 eurus. Butų daug, o naudos jokios. Ne kartą buvo pakeisti ir laiptinių durų kodai, bet viskas veltui“, – problemas vardija kaunietis.

Mačiusių pavogtą vaiko dviratį ir turinčių reikšmingos informacijos prašoma parašyti berniuko tėvui Giedriui Val į feisbuką.

GALERIJA

  • Po sūnaus dviračio vagystės tėvas stebisi: vaizdo kamerų – daugybė, naudos – jokios
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Kaunietis

Sąmoningai iškraipomas nepatinkantis komentaro turinys.

Kaunietis

Vage ubagai,nestebūklas jeigu vage žmogus kuris dirba pusdykiai.Seimo nariai milijonus vage,nors jie ne ubagai bet vage.Manau ir tą dviratį pavogė ne ubagas. ie milijonus

:)

Kaune apskritai nera saugu. As kaunietis bet jau keleta metu persikeles gyventi i Vilniu del darbo pasiulos. Nors ir kaip myleciau savo gimtaji miesta, bet realiai tai saugumo jausmas Kaune yra menkas palyginus su Vilniumi. Naktimis Kaunas skendi tamsoje, slankioja visokie perkreiptais veidais buduliai, asocialai. Policija nepatruliuoja ir apskritai policija taip mieste "dirba", kad ja nepasitikiama ir siunciami sostines kriminalistai kai susemiamos rimtos kaunieciu gaujos. Tai daug ka pasako...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS