Po vagystės „Megoje“ – į policijos akiratį: jei atpažįstate šią moterį – praneškite | Diena.lt

PO VAGYSTĖS „MEGOJE“ – Į POLICIJOS AKIRATĮ: JEI ATPAŽĮSTATE ŠIĄ MOTERĮ – PRANEŠKITE

  • 21

Kauno pareigūnai tiria vagystę prekybos centre „Mega“ ir prašo atsiliepti visus, kurie turi reikšmingos informacijos apie vaizdo kamera užfikuotą moterį.

Pasak Kauno policijos atstovų, šių metų gruodžio 10 d. apie 15.55 val. Islandijos pl., prekybos centre „Mega“, buvo pavogtas robotas-siurblys, kurio vertė 499 eurai.

Vaizdo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui svarbios informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šią moterį, žinančius jos buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu tel. nr. (8 700) 60676 arba rašyti el. paštu irma.saveike@policija.lt.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Anonimas

arabe arba slave.

Zanzibarskis

Zinau ja, bet eikit nx

nesuprantu

kaušagalvių komentatorių, kurie teisina vagilka. Tai jūs irgi viską iš eilės vagiate? Nuo vandens, 5ikpopieriaus iki siurblių? Už nieką nemokate taip? Ar jum į jūsų siaurus tiesius smegenų vingius neateina į galvą, kad šitus nuostolius pardavėjai pripliusuoja į kitų prekių kainas ar numinusuoja (mažiau moka jums) jums tiesiog šiaip, jei dirbate su prekyba susijusiuose sektoriuose.. Tikri kaušagalviai, gaila, kad jūs tokie..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS