Policija ir savanoriai dingusios 9-metės vėl ieškojo per naktį: privalome ją rasti ir grąžinti namo | Diena.lt

POLICIJA IR SAVANORIAI DINGUSIOS 9-METĖS VĖL IEŠKOJO PER NAKTĮ: PRIVALOME JĄ RASTI IR GRĄŽINTI NAMO

  • 28

Sekmadienį Kaune dingusios mažametės Agotos R. antrą naktį iš eilės ieškojo pareigūnai ir savanoriai. Nors kol kas paieškos – bevaisės, rankų nuleisti nežadama.

Visą naktį vyko intensyvūs paieškos veiksmai ieškant Kaune dingusios Agotos. Neprarandame vilties ir tęsiame paiešką. Ačiū savanoriams“, – ankstų antradienio rytą feisbuke skelbė „Kauno policija“.

Teisėsaugai paieškose gelbstintys žmonės taip pat nusiteikę ryžtingai. „Baisu pagalvoti, ką jaučia mergaitė ir jos tėvai... Privalom ją rasti ir grąžinti namo“, „Vyksime, ieškosime ir toliau“, „Saulute, tu tik atsirask sveika, gyva“, – rašoma socialiniame tinkle.

Kol kas mažametės paieškos – bevaisės. Į klausimą, ar 9-metė dar nerasta, pareigūnai, neprarasdami vilties atsakė: „Kol kas ne“.

 

 

Primename, kad mergaitė dingo, kai sekmadienį apie 16.30 val., iš namų Kaune, Trešnių take, išėjo į viešojo transporto stotelę ir rengėsi pavažiuoti iki parduotuvės. Iki jos ji nenuvyko.

Pirmadienį paskelbta tarptautinė dingusiosios paieška.

Nors policija neatmeta jokių versijų, tačiau esą labiausiai tikėtinas pagrobimas. Šalia vietos, kur dingo vaikas, esančios filmavimo kameros užfiksavo, kaip prie stotelės, kur buvo mergaitė privažiuoja automobilis.

GALERIJA

  • Policija ir savanoriai dingusios 9-metės vėl ieškojo per naktį: privalome ją rasti ir grąžinti namo
  • Policija ir savanoriai dingusios 9-metės vėl ieškojo per naktį: privalome ją rasti ir grąžinti namo
  • Policija ir savanoriai dingusios 9-metės vėl ieškojo per naktį: privalome ją rasti ir grąžinti namo
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (28)

kol musu valstybe

tvarko visokie TSHMIL FUFLENCKA IR VISOKIE BUBLIKAICIAI tol nebus cia ramybes. lencbirbio pidafylu partija LAUKKK VONNNN

to-Onute

Nielsen tai Чмиль Виктория Викторовна, KGBisto -rezervisto ir gyvo Чмиль Виктора Ивановича dukra, ,,legendinio '' tankisto Чмиль Ивано, apie kurį buvo labai ,,gražus'' straipsnis A.Ruyteikos profilyje, anūkė. Kažkas komentavo, jog ir jos pirmieji 2 sūnūs su rusiškais vardais yra priėmę rašos pilietybę. Tik nežinau-ar tai tiesa? Nors manau, jog žmonės taip nejuokautų.Pirmas jos vyra irgi rusas-Широв. Tai va kas valdo Lietuvą :(

Anonimas

Jokie rėžimai nekalti dėl žmonių aplaidumo, atsakomybės, supratingumo nebuvimo. Užaugo " laisvės" vaisiai. Taip ir toliau gyvenkit, kaip kurmiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS