Policija Jonavoje ieško iškrypėlio | Diena.lt

POLICIJA JONAVOJE IEŠKO IŠKRYPĖLIO

  • 10

Didelės policijos pajėgos ieško iškrypėlio, kuris penktadienį Jonavoje įtariamas išprievartavęs dešimtmetę mergaitę. Bylą dėl seksualinio mažametės prievartavimo, kurią penktadienį pradėjo Jonavos policija, perėmė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. 

Jonavos policijos komisariato vadovas Vigintas Lukošius LTR radijui sakė, kad įtariamąjį sunku rasti, nes neturima išsamios informacijos.

"Neturime išsamios informacijos apie galimą įtariamąjį, labai bendri bruožai, tai apsunkina mums įtariamojo paieškas. Nuo vakar pranešimų iki šiandien 5 val. ryto ieškojo didelės policijos pareigūnų pajėgos, šiandien taip pat dirba šiek tiek mažesnės pajėgos", - LTR radijui sakė V.Lukošius.

Anot jo, nukentėjusioji yra prižiūrima medikų.

Kauno apskrities policijos viršininkas Darius Žukauskas delfi.lt sakė, kad pareigūnams labai stengiasi padėti Jonavos visuomenė. Jis neabejoja, kad nusikaltėlis bus sučiuptas artimiausiu metu.

Pasak D.Žukausko, prieš porą metų panašūs iškrypėliai siautėjo Kaune - Šilainiuose ir Dainavos mikrorajone. Jie mergaites užpuldavo daugiabučių liftuose. Abu buvo surasti ir nuteisti. Aukštesnės instancijos teismas abiem bausmes sumažino, tačiau abu šiuo metu dar yra už grotų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Anonimas

Koks pedofilas su smegenelem negerai gal ir nepirmas kartas.

o,taip

pas mus juk pedofilijos nera?

viole

neduoda komentuoti,jei tik komentaras nepalankus...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS