Policija prašo atsiliepti per Vilniaus „Ryto“ fano išpuolį nukentėjusius žmones | Diena.lt

POLICIJA PRAŠO ATSILIEPTI PER VILNIAUS „RYTO“ FANO IŠPUOLĮ NUKENTĖJUSIUS ŽMONES

  • 9

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti sekmadienį „Siemens“ arenoje vykusių krepšinio rungtynių metu nukentėjusius asmenis.

Spalio 20 d. Vilniuje, Ozo g. stūksančioje arenoje vykusių krepšinio rungtynių tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ metu apie 19 val. sektoriuje Nr. 108 buvo sumušti krepšinio sirgaliai.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti rungtynių metu nukentėjusius asmenis arba asmenis, atpažinusius juos.

Tuomet susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 2-ojo veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Jolanta Paulauskiene, tel. (8 5) 271 8129, el. p. jolanta.paulauskiene1@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Primename, kad praėjusį sekmadienį per jau minėtas krepšinio rungtynes vienas sostinės komandos fanas prie išėjimo iš salės smūgiavo vienam iš „Žalgirio“ gerbėjų

 

 

Įtariamajam nustatytas lengvas girtumas. Policija apklausai buvo sustabdžiusi ir aštuonis „Žalgirio“ gerbėjus, kurie perlipę „Stop“ juostą pateko į tribūną, paprastai naudojamą „Ryto“ gerbėjų, tačiau jie sulaikyti nebuvo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

cirkas

Tokie drąsūs tik Kaune sienas terlioti, o Vilniuje tuojau pat prideda į kelnes...Kažkoks durnelis iššoko, o būrys "fanų" paspruko...

Emma23

vplan.com/diena - yra puiki suaugusiųjų pažinčių svetainė su išmaniąja paieškos sistema, kuri suranda sеkso partnerį!

Emma23

vplan.com/diena - yra puiki suaugusiųjų pažinčių svetainė su išmaniąja paieškos sistema, kuri suranda sеkso partnerį!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS