Policija prašo padėti atpažinti telefoną pavogusią moterį | Diena.lt

POLICIJA PRAŠO PADĖTI ATPAŽINTI TELEFONĄ PAVOGUSIĄ MOTERĮ

  • 7

Policija prašo padėti atpažinti užfiksuotą moterį, kuri įtariama telefono vagyste.

Liepos 14 d. apie 12.30 val. parduotuvėje, esančioje prekybos centre Kaune, K. Baršausko g., 23-ejų metų moteris prie kasos paliko telefoną, o netrukus grįžusi jo jau neberado. Moteriai padaryta 180 eurų žala.

Parduotuvėje esančios vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius nuotraukoje matomą moterį ar žinančius jos buvimo vietą, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą (VPK) telefonu (8 37) 303 897, el. paštu ramunas.borneika@policija.lt

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų. 

GALERIJA

  • Policija prašo padėti atpažinti telefoną pavogusią moterį
  • Policija prašo padėti atpažinti telefoną pavogusią moterį
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tipo ne vagyste?

to vv: Tu cia rimtai toki iskreipta sazines jausma turi, ar kaip? Jeigu telefonas buvo paliktas vos akimirkai ir jau spejo pasisavinti. Pamestas butu jeigu gatvej einant butu suradus, o cia visai kas kita. Beabejo galima prisiknisti prie merginos "zioplumo". Bet argi nebuna visiem tu zioplumo akimirku? o del laiko tarpo tai speju policijai pranesta kur kas anksciau. Tik del gresiancios baudos gal kiek ir perdet. Laisves atemimas iki 3 metu jau skamba kvailokai. Tikiuosi laiku susisieks bei susitars del zalos atlyginimo, kad isvengt nereikalingu pasekmiu.

Anon

Gėda matyti, kad tokie dalykai dar vyksta Lietuvoje. Džiaugiuosi policijos darbu, šaunu, kad neapleidžia bylos net ir po trijų mėnesių. Tikiuosi vagilei bus gera pamoka

šiaip

Telefono savininką labai lengva surasti tiesiog paskambinus vienu iš numerių. Nereikia imti svetimų daiktų. Lietuvaičiams įprasta kaltinti auką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS