Kaune siautėja už degalus nenorintis mokėti vairuotojas (gal atpažįstate?) | Diena.lt

KAUNE SIAUTĖJA UŽ DEGALUS NENORINTIS MOKĖTI VAIRUOTOJAS (GAL ATPAŽĮSTATE?)

  • 9

Kauno policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės. 

Kaip praneša policija, gegužės 16 d. apie 15.50 val. Savanorių prospekte esančioje degalinėje asmuo, atvykęs „Opel“ markės automobiliu, įsipylė kuro už 158,09 eurus ir pasišalino nesusimokėjęs.

Tas pats asmuo gegužės 21 d. apie 15.45 val. įsipylė kuro už 188,24 eurus ir pasišalino nesusimokėjęs. Iš viso padaryta 346,33 eurų žala.

Tyrimo metu nustatyta, jog valstybiniai automobilio numeriai yra vogti. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šį vyrą ar žinančius jo buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos prašoma skambinti į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 64 802, (8 37) 303 450, arba rašyti el. paštu ramunas.borneika@policija.lt.

GALERIJA

  • Kaune siautėja už degalus nenorintis mokėti vairuotojas <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
  • Kaune siautėja už degalus nenorintis mokėti vairuotojas <span style=color:red;>(gal atpažįstate?)</span>
Kauno apskr. VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

T

Ramus isipola degalu it isvaro jau antra karta ir dar nesugavo tai tsip ir vogs specialai nesakykite isvogs viska ir bsnkrutuos bsihs zaistis su tais vagimis

o tai

duomenų bazėje paieškot pagal nuotrauką neimanoma? Juk visi darosi pasus, vairuotojo teises kur reik nuotraukos ir adresas fiksuojamas.

Vladas .Kaunas.

Na visų piliečių duomenys galėtų būti VRM registre ( DNR,nuotraukos ir kt.) ir prireikus,su teisėjo leidimu,greit nustatytų koks pilietis vogė,mušėsi,plėšikavo,žagino ir t.t.,jokių problemų pėdsekiams nekiltų pvz. šiuo atveju.Aš tai sutinku, kad mano duomenys tokiems reikalams būtų saugomi VRM ,tegul mane matuoja, fotkina, ima kraują-žinau ,kad nevogsiu,tai ko slėptis,o prireikus,visada žinos kas čia toks pvz.negyvas ant kelio pamuštas guli.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS