Policijos pareigūnai prašo pagalbos: ieško be žinios dingusio vyro | Diena.lt

POLICIJOS PAREIGŪNAI PRAŠO PAGALBOS: IEŠKO BE ŽINIOS DINGUSIO VYRO

  • 2

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai vykdo Jono Mitkaus, gimusio 1966 metais, paiešką.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (toliau – Kauno apskr. VPK), vyras iš namų, esančių Kauno rajone, Garliavos miestelyje, išėjo rugsėjo 29 d. apie 18 val. ir iki šiol negrįžo.

Vyro požymiai: šviesių trumpų plaukų. Išeidamas vilkėjo šviesius marškinius, tamsias kelnes ir tamsios spalvos striukę.

Asmenis, žinančius vyro buvimo vietą, jį mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, pareigūnai prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno rajono policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 60 088 arba 112, arba el. paštu indre.simanaviciute@policija.lt.

GALERIJA

  • Policijos pareigūnai prašo pagalbos: ieško be žinios dingusio vyro
Kauno apskrities VPK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

onute

Tiesiog baisu kaip tik tie ukrainiečiai sulindo i mūsu šalis taip ir prasidėjo nusikaltimai Kiek ginklu Zelenskis pardavinėjo europai ir taip visokiem mafijozam lietuva prifarširavo ginklu kasdien dingsta žmonės ir kur tie lietuvos atmatos kur kovojo už chacholus kaip landzbergys sakė lietuvos brolius Išpera Grybovna iki dabar siekia kaip sukelti lietuvoje kara ir išgama Pišas kuri gyvena su tokia pat lezbe pedofilo Butkevičiaus teta Dabar aišku kodel buvo perspėtas ir paslėptas vaiku tvirkintojas kurio pamotė ar patevis tapo Šimonytė neaišku kokia role jin dvieju lezbijanku šeimoje užima ir dar lenda i prezidentus

"Laisvos" \\\\\.../////

Lietuvos kasdinybė.____Matyt buvo sveikas ir jo organai sveiki,tinkami transplontacijai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS