Pošventinis pirmadienis pareigūnams – nelengvas: mirtys, vagystės ir girtutėliai vairuotojai | Diena.lt

POŠVENTINIS PIRMADIENIS PAREIGŪNAMS – NELENGVAS: MIRTYS, VAGYSTĖS IR GIRTUTĖLIAI VAIRUOTOJAI

  • 2

Pošventinis pirmadienis Kauno apskrities pareigūnams buvo darbingas – ekipažai vyko fiksuoti vagysčių, mirčių bei kitų incidentų, taip pat pričiupo prie vairo sėdusius neišsiblaiviusius vairuotojus.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, gruodžio 27 d. apie 7 val. buvo gautas pranešimas, kad Kėdainiuose, A. Kanapinsko gatvėje, pavogtas sidabrinės spalvos 2001 metų laidos automobilis „VW Passat“. Padaryta turtinė žala siekia 1410 eurų.

Pirmadienio popietę, apie 13.22 val., pareigūnai vyko į Archyvo gatvę Kaune, nes pranešta apie bunkeryje rastus 848 imitacinius šovinius. Jie – paimti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaudmenimis.

Gruodžio 27-osios pavakarę, apie 16.15 val., Kėdainių rajone, kelyje Vilainiai-Šventybrastis-Krekenava, ties Gineitų kaimu, automobilis „VW Cady“, vairuojamas vyro, gimusio 1988 metais, pirminiais duomenimis, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su vyro, gimusio 1948-aisiais, vairuojamu automobiliu „Mazda“. Pastarosios transporto priemonės vairuotojas buvo perduotas į medikų rankas. Abu eismo įvykio dalyviai – blaivūs.

Gruodžio 27 dieną 17.45 val., Kaune, Suvalkiečių gatvėje, namuose, rastas mirusio vyro, gimusio 1940 metais, kūnas su žaizda veide. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tos pačios dienos vakarą, apie 18.20 val., Kaune, Ateities plente, automobilis „Ford Fusion“, vairuojamas neblaivaus vyro, gimusio 1981 metais, pirminiais duomenimis, susidūrė su priešpriešine eismo juosta važiavusiu automobiliu „Saab“. Transporto priemonę vairavo vyras, gimęs 1956-aisiais. „Ford Fusion“ vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,10 prom.

Tai – ne vienintelis toks atvejis, kai prie vairo sučiuptas neblaivus vairuotojas. Gruodžio 27 d. apie 19.10 val. Kauno rajone, kelyje Rupinai-Jadagoniai-Pavilkijys-Kriūkai, ties Jadagonių kaimu, pareigūnams įkliuvo automobilį „Opel Zafira“ vairavęs neblaivus vyras, gimęs 1983 metais. Transporto priemonės vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 3,17 prom.

Gruodžio 27-osios vakarą, apie 20.40 val., Kaune, Sukilėlių prospekte, darbavosi ilgapirščiai. Pareigūnams pranešta, kad iš kasos aparato pavogti jame buvę grynieji pinigai. Padaryta turtinė žala siekia 4290 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

to-anonimui

Jeigu jie agrastai,tai tu gaidys.

Anonimas

Kodėl agrastų diena neparašo kad tarp tų girtų vairuotojų ir girti pareigūnai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS