Kaune – ne tik girtų vairuotojų gaudynės: įkliuvo ir keleivis su narkotikais | Diena.lt

KAUNE – NE TIK GIRTŲ VAIRUOTOJŲ GAUDYNĖS: ĮKLIUVO IR KELEIVIS SU NARKOTIKAIS

  • 3

Pirmadienį pareigūnai Kauno apskrityje sustabdė ne vieną neblaivų vairuotoją, o vasario 2-osios naktį jiems įkliuvo ir automobilio keleivis, galimai su savimi turėjęs narkotikų.

Pasak pareigūnų, vasario 1 d. apie 15.45 val. Kaišiadorių rajone esančiame Vilionių kaime automobilį „Ford Focus“ vairavo neblaivus vyras, gimęs 1966 metais. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,22 prom.

Tą pačią dieną apie 19.35 val. Kaune, Juodelynės gatvėje automobilį „Citroen Xsara“ vairavo taip pat neblaivus vyras, gimęs 1986 metais. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,99 prom.

Vasario 1 d. apie 20 val. neblaivaus vyro vairuojama transporto priemonė sustabdyta ir Kauno rajone, Akademijos miestelyje. Čia automobilį „VW Passat“ vairavusiam 1959 metais gimusiam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,02 prom.

Neblaivių vairuotojų stabdymo maratonui pasibaigus, naktį iš pirmadienio į antradienį apie 1.05 val. Kaune, Šilo gatvėje pareigūnams įkliuvo „VW Golf“ keleivis. Pas vyrą, gimusį 1997 metais, rasta galimai narkotinės medžiagos. Jis tyrimui pristatytas į gydymo įstaigą.

Primename, kad kai vairuotojui nustatomas 1,5 ir daugiau promilių neblaivumas, jam gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

O už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis gali grėsti laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kostas

Su suniukais turi reidus daryt tai tiek prigaudys kad ojojoj

Kaip sakant

Armonaites ir Cmilytes BENDRAS!!

adva'Kotas \\\\\\\...//////

Čmo'Lytė užstos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS