Prašo pagalbos: kas prekybos centre pavogė telefoną? | Diena.lt

PRAŠO PAGALBOS: KAS PREKYBOS CENTRE PAVOGĖ TELEFONĄ?

  • 3

Kauno policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl telefono vagystės.

Rugpjūčio 15 d. apie 20 val. Kaune, Islandijos plente esančiame prekybos centre, iš merginos pavogtas mobilusis telefonas. Padaryta 300 eurų žala.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo moterį, galinčią turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šią moterį, ar žinančius jos buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 606 91, ( 837) 30 34 50.

GALERIJA

  • Prašo pagalbos: kas prekybos centre pavogė telefoną?
  • Prašo pagalbos: kas prekybos centre pavogė telefoną?
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Vcgfyy

Nuotraukose jeigu nesimato konkrečiai kad vyksta nusikaltimas ,viešinti negalima.Yra pažeidžiamas asmens orumas,ir skaitoma kad yra apkaltinamas.

Pastaba

Neetiška neatsiklausus ir be sutikimo viešinti asmenų, kurie galimai niekaip nesusiję su telefono dingimu, nuotraukas. Lengviausia paviešinti asmens atvaizdą, o ką jau galvos apie jį tauta, ne taip ir tyrėjams rūpi. Jei kameros užfiksavo nusikaltimą, tai rodykite nuo iki visą galimo neteisėto svetimo daikto pasisavinimo epizodą, kad nebūtų jokių dviprasmybių. Kodėl neteisėtai paviešintas žmogus dabar turėtų dėl kažkieno nekompetencijos įrodinėti, kad su ta istorija neturi nieko bendro? Skundas Asmens duomenų apsaugos inspekcijai garantuotas.

Gaudyt nepadėsiu.

Čia mano protestas prieš plėšikus pardavėjus kurie ne tik parduoda užsidėję baisinius antkainius bet ir savo darbuotojams moka grašius.Špyga jums.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS