Prie „Akropolio“ keturi asmenys užpuolė merginą ir vaikiną (ieškomi liudininkai) | Diena.lt

PRIE „AKROPOLIO“ KETURI ASMENYS UŽPUOLĖ MERGINĄ IR VAIKINĄ (IEŠKOMI LIUDININKAI)

  • 9

Kauno pareigūnai tęsia tyrimą dėl užpuolimo prie prekybos centro „Akropolis“ ir prašo visuomenės pagalbos.

Policija tyrimą pradėjo dėl šių metų gegužės 3 d. įvykusio įvykio, kuomet apie 18.15 val. Kaune, prie Karaliaus Mindaugo pr. esančio prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ įėjimo, iš Griunvaldo gatvės pusės, keturi asmenys užpuolė merginą ir vaikiną.

Asmenis, mačiusius šį įvykį, ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 34 50 arba el. paštu info@kaunas.policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

tyrėjų kvailumas

puse metų "nosį krapštė" miegojo PABUDO po pusės metų prašo visuomenės pagalbos. Tą pačią savaitę PRIVALĖJO kreiptis į visuomenę.

kaunas

Ten tokie tyrėjai dirba kad neduok dieve, dar pienas nuo lūpų nenudžiuvo o jis jau tyrėjas.Tokie irgi tyrė bylą dėl vagystės,tai pagal vaizdo kameras vos manes nenuteisė tik dėl to kad buvau panašus,tai va tas snarglius paprasčiausiai pasiulė prisipažinti ,tai tik po visų skundų prokuratūrai podviejų mėn, buvo viskas išsiaiškinta.Kad nors atsiprašytu,kur ten.

m

tos kameros tarnauja tik jų savininkamas,o ,prireikus žmogui,,neveikia,,.Policijai irgi nereikia vargintis,niekas nieko nematė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS