Radęs svetimą banko kortelę suskubo išgryninti pinigus (gal atpažįstate šį vyrą?) | Diena.lt

RADĘS SVETIMĄ BANKO KORTELĘ SUSKUBO IŠGRYNINTI PINIGUS (GAL ATPAŽĮSTATE ŠĮ VYRĄ?)

  • 7

Iš svetimos banko sąskaitos kažkas pasisavino pinigus. Kauno policija ieško nusikaltimu įtariamo asmens ir prašo visuomenės pagalbos.

Kaip teigia policijos atstovai, rugsėjo 25 d. Kaune pametus piniginę, kurioje buvo grynųjų pinigų, banko kortelė ir kiti dokumentai, kitą dieną patikrinus banko sąskaitą, pastebėta, jog rugsėjo 25 dieną laikotarpiu nuo 21.42 val. iki 21.46 val. iš sąskaitos išgryninti 1890 eurų.

Vaizdo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Žaliakalnio policijos komisariatą telefonu 8 700 64 973 arba rašyti el. p. goda.adomaityte@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Savininkas

Deja bet pin kodas is ties buvo. Tiesiog ka tik buvo gauta nauja kortele

Stal

Radęs? :D Nu kas pameta korteles? O kodą kaip jis atspėjo? Briedus kažkokius rašote... Gal draugelio paprašė kad anas šaibas nuimtų ir pasidalino, padarė raportą ir apsimetė auka? Tuo dar patikėčiau.

yja

na ką galima atpažint iš po kaukės kai tik akys matosi. Gal laikas, saugant visuomenę, nuimt kaukes. Naudos jos ne kažkiek duoda, ypač kai nešiojamos tik dėl "fasono". O bet kokio nusikaltimo tyrimo eigą trikdo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS