Per reidą Kaune įkliuvo baudų piktybiškai nemokantis vairuotojas | Diena.lt

PER REIDĄ KAUNE ĮKLIUVO BAUDŲ PIKTYBIŠKAI NEMOKANTIS VAIRUOTOJAS

Šį savaitgalį – sausio 24-25 dienomis – Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Kauno mieste bei Kauno rajone tikrino, ar vairuotojai yra sąmoningi, nevairuoja vartoję alkoholio ir laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Patikrinimų metu nustatyta 16 KET pažeidimų, praneša Kauno apskrities policija.

Nustatyti keturi neblaivūs vairuotojai. Visiems nustatytas lengvas girtumas (0,91 prom., 0,69 prom.), du iš jų – pradedantieji vairuotojai (0,25 prom., 0,19 prom.).

Dar dvylika vairuotojų taip pat buvo vartoję alkoholio, tačiau neviršijo leistinos normos (nuo 0,06 prom. iki 0,35 prom.). Trys vairuotojai sėdo vairuoti transporto priemones neturėdami teisės to daryti, nes teisė nėra įgyta. Dar trys vairuotojai vairavo transporto priemones, kurių priekinių šoninių langų stiklų šviesos laidumas neatitinka nustatytų reikalavimų. Išaiškintas ir neblaivus dviratininkas (1,37 prom. girtumas).

Kauno policijos nuotr.

Per patikrinimus buvo nustatyti ir kiti KET pažeidimai: vairavimas transporto priemones, kurių padangos rašto gylis neatitinka nustatytų reikalavimų, saugos diržų dėvėjimo taisyklių pažeidimai, vairavimas transporto priemonę naudojantis mobiliojo ryšio priemone rankomis. Taip pat į pareigūnų akiratį pateko ir vairuotojas, kuris vengė administracinės atsakomybės dėl greičio viršijimų, užfiksuotų stacionariais greičio matuokliais. Įvairiu laikotarpiu jam surašyti net devyni protokolai už greičio viršijimus.

Iš viso, Kauno apskrities policijos pateiktais duomenimis, pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 1 200 transporto priemonių ir jų vairuotojų. Sekmadienį pareigūnai toliau tęsia patikrinimus visoje Kauno apskrityje.

GALERIJA

  • Per reidą Kaune įkliuvo baudų piktybiškai nemokantis vairuotojas
  • Per reidą Kaune įkliuvo baudų piktybiškai nemokantis vairuotojas
  • Per reidą Kaune įkliuvo baudų piktybiškai nemokantis vairuotojas
Kauno policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

tam-18:12

Na,tikrai nemačiau tokio padaro kaip žasinas,ožys ir gaidys viename.Matomai nukopijavai nuo savęs.

Anonimui

Grauzk kota zasine tu ozegaidi

Jonas

Kur trikojai ....tvarkos keliuose nesimato......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS