Apgadinto restorano atstovai prašo pagalbos: vaikinukas net sugrįžo užbaigti pradėtus darbus | Diena.lt

APGADINTO RESTORANO ATSTOVAI PRAŠO PAGALBOS: VAIKINUKAS NET SUGRĮŽO UŽBAIGTI PRADĖTUS DARBUS

  • 27

Kaune, Laisvės alėjoje, esančio restorano „La Papa Loca“ atstovai dalijasi vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota niokojama terasa, ir prašo pagalbos. 

„Pilnas terasos atidarymas ir įrengimas – jau beveik čia! Tačiau prašome publikos pagalbos! Šiandien buvo „patvarkyti“ mūsų Naujosios Zelandijos vazonai, vaikinukas net sugrįžo užbaigti pradėtus darbus. Didelis pliusas už užsispyrimą, baldai –  tikrai ne iš lengvųjų. Jei atpažįstate kamerų užfiksuotą tvarkdarį, susisiekite su mumis! Bet kokia informacija bus naudinga tiek mums, tiek policijai“, – feisbuke sekmadienį prašė restorano atstovai.

Jie vaizdo įrašais pasidalijo ir su portalo kauno.diena.lt skaitytojais.

Kauno policijos atstovas teigė, kad pranešimas apie terasoje apgadintą restorano inventorių buvo gautas sekmadienį, 10.51 val. „Buvo pranešta, kad atvykus į darbą pastebėtas apgadintas inventorius, buvęs lauke, terasoje. Surinkta medžiaga, žala – tikslinama“, – teigė policijos atstovas. 

Jis teigė neturintis duomenų, kad įtariamasis būtų rastas. 

Gairės: restoranas
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Jo

Patcukai nakti geria, ratukus ryja, dar gal uzruko zoles todėl ir stogai ciuozia. Kazkokia daunu karta, be smegenu

Zydrunas

Visada yra dvi puses, klausimas ar tai chuliganizmas, ar... kažkas dirbo cia ir su kažkuo neatsiskaito, arba apgavo, reikia primest visas versijas. Seimininkai sio restorano tikrai turi nujausti. Jeigu viskas svaru ir cia yra tik chuliganizmas, tada jau kitas reikalas.

oioi

vaikinukas?Cia dar vienas gestapas jai nieks nepjaus sparnus pakilime.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS