Kaune „Rover“ taranavo stovintį troleibusą, vairuotojas vos pastovėjo ant kojų | Diena.lt

KAUNE „ROVER“ TARANAVO STOVINTĮ TROLEIBUSĄ, VAIRUOTOJAS VOS PASTOVĖJO ANT KOJŲ

  • 7

Pirmadienio vakarą Savanorių prospekte stovėjęs visuomeninio transporto troleibusas sulaukė smūgio. Į jį atsitrenkė lengvasis automobilis „Rover“.

Policijai apie įvykį pranešę asmenys teigė, kad pastarojo automobilio vairuotojas gali būti girtas. Liudininkai jį apibūdino kaip vos pastovintį ant kojų.

Pranešimą apie nelaimę pareigūnai gavo 17.08 val.

Avarija įvyko ties Savanorių pr. 278 pastatu.

Pirminiais duomenimis, žmonės nesužeisti.

Gairės: avarija, neblaivus vairuotojas, nelaimė, troleibusas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kauniete

Kaip tai policijai viska suziureti? Tik gimei ir policininkas jau salia. Sis zmogelis isigijo automobili tai kas kad proto nera. Ir gi sitaip baudzia uz tokius dalykus, geda, ir vistiek tokiu kaip grybu po lietaus. Policija turi visus tikrinti ?

Bronx

Tu kokiam Balbieriški ar Bezdonyse gyveni?

Lietuvis

Ar dar ilgai tokia nevaldoma situacija bus keliuose. Ar policija dirba ar ne? Ar tik piarina save, ale daug dirba. Bet realybe tai visi matom ir ju tas pasaku pasakojimas kaip jie padare kazkur kazkoki reiduka ir pagavo viena, du ar tris girtus nelabai jau ir idomus. Kas diena zusta nekalti zmones, musu vaikai. Gal kazkas turetu prisiimti atsakomybe uz tai. Ar cia normalu kai policijos vadova, nieko neveikusi visa kadencija tai yra tik sportavusi ir kazkokios uzsienio kalbos besimokiusi ir davedusi iki tokio chaoso su savo policijos reorganizacijomis, vietoj kalejimo pakelia pareigomis(pacio susikurtos sau) kazkokiu atase JK. Kazkoks chaosas keliuose - vien girti. Kur policija. Anksciau nakti miesto nepravaziuosi nepatikrintas del girtumo kelis kartus. Dabar ypac nakti gali skersai isilgai po miesta vazineti policijos ir su ziburiu nerasi. Gal jau gana, gsl laikas pradeti dirbti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS