Rugpjūčio 13-oji Kauno krašte buvo nelaimingiausia vaikams | Diena.lt

RUGPJŪČIO 13-OJI KAUNO KRAŠTE BUVO NELAIMINGIAUSIA VAIKAMS

  • 2

Rugpjūčio 13-oji Kauno bei pakaunės keliuose buvo nelaimingiausia vaikams. Į gydymo įstaigas iš įvairių eismo įvykių jų buvo atvežti net trys. Arba pusė, anot Lietuvos kelių policijos tarnybos, visų tądien šalyje per eismo nelaimes sužeistų nepilnamečių.

Nelaimių, kuriose nukentėjo vaikai, sąrašas pradedamas apie 15.20 val. įvykusiu trijų transporto priemonių – lengvųjų automobilių „Mercedes Benz“ bei „Audi A4“ ir sunkvežimio „Iveco“ susidūrimu Elektrėnų ir Technikos gatvių sankryžoje.

Per šį eismo įvykį, kurį, pirminiais duomenimis, sukėlė mersedeso vairuotoja, nukentėjo „Audi“ vairavusi moteris bei jos aštuonių mėnesių dukrelė. Pirminiais duomenimis, labiau nukentėjo įvairius sumušimus patyrusi motina.

Apie 16.50 val. Garliavos J.Lukšos gatvėje susidūrimo su keturiolikmečiu dviratininku, įvažiavusiu į kelią nuo šaligatvio, neišvengė krovininį „Volvo FM“ vairavęs 57-erių jonavietis. Nepilnametis dviratininkas greitosios pagalbos medikų buvo nuvežtas į Klinikas, kuriose jo būklė stebėta pernakt. Jis išleistas į namus tik šiandien ryte.

Apie 20.30 val. Panerių gatvėje nuo mopedo „Gilera“ nugriuvo juo važiavęs šešiolikmetis, pirminiais duomenimis, vengęs susidūrimo su į kelią įbėgusiu šunimi. Paauglys dėl viso pikto greitosios pagalbos medikų buvo išvežtas į gydymo įstaigą. Teisę vairuoti tokią transporto priemonę jis turėjo.

Kartu su minėtais įvykiais šiemet Lietuvoje eismo nelaimėse jau sužeisti 2397 žmonės arba 396 daugiau, negu pernai per tą patį laikotarpį. Žuvusiųjų – septyniais mažiau. Pernai buvo 109. Šiemet – 102. Šiemet Lietuvoje užregistruoti 1973 įskaitiniai eismo įvykiai. Pernai per tą patį laikotarpį – 1719 arba 254 mažiau.

GALERIJA

  • Rugpjūčio 13-oji Kauno krašte buvo nelaimingiausia vaikams
  • Rugpjūčio 13-oji Kauno krašte buvo nelaimingiausia vaikams
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Gairės: avarija LT, eismo nelaimė, avarija Kaune, nukentėjo vaikai
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Bus tų vaikų - reikia tik prezervatyvus uždraust. :/

ir

dar musu niekseliai gaili atiduot pastata vaikams o pranskietis dar priedo prisideda prie sio durniu laivo loimo tykedamasis isaugot braskancia kede.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS