Nelaimė Kaune: BMW partrenkė ne per pėsčiųjų perėją ėjusį senolį, šis ligoninėje mirė | Diena.lt

NELAIMĖ KAUNE: BMW PARTRENKĖ NE PER PĖSČIŲJŲ PERĖJĄ ĖJUSĮ SENOLĮ, ŠIS LIGONINĖJE MIRĖ

  • 32

Trečiadienio rytas Kaune buvo paženklintas eismo nelaime. Automobilis partrenkė senyvą vyrą. Vyras po nelaimės ligoninėje mirė. 

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad gruodžio 16 d. apie 6.53 val. Draugystės g. ir Pramonės pr. sankryžoje fiksuotas skaudus eismo įvykis.

Pasak pareigūnų atstovo, lengvasis automobilis partrenkė į gatvę ne pėsčiųjų perėjoje išėjusį senolį. 

„Vyras praktiškai iššoko prieš pat važiuojantį automobilį“, – trečiadienį detalizavo Kauno pareigūnų budėtojas.

Ketvirtadienį Policijos departamentas pranešė, kad nelaimė Draugystės gatvėje įvyko, kai automobilis BMW, pirminiais duomenimis, vairuojamas 1988 metais gimusios moters, partrenkė ir sužalojo staiga ant kelio ne pėsčiųjų perėjoje išėjusį 1939 metais gimusį vyrą.

Nukentėjusysis dėl įvairių sužalojimų išgabentas į ligoninę, tačiau apie 8.30 val. ligoninėje mirė.

Pradėtas ikiteisminis dėl eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo, kai dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio mirė žmogus.

Gairės: avarija Kaune, partrenktas žmogus, partrenktas senolis, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (32)

jk

ką gali vairuotoja,kai net važiuojant 40 km greičiu po ratais kažkas palenda,juk auto į orą nepakelsi

Tai pasodins ta vairuotoja ar taip ir issisuks

Paskutinė nuomonė

Kiek skaičiau ir ka galiu pasakyti, Užuojauta mirusio artimiesiems, ir automobilio vairuotojui, aš manau kad taisyklės visiem vienodos, kad ir kaip bebūtų apmaudu šiuo atveju pėsčiasis įra kaltas, išėjęs į važiuojama dalį, o ne per tam skirta pėsčiųjų perėja, dar juodai apsirengęs, ir neturintis jokių šviesa atspindinčių elementų, tai įra baisu, jus kaltinat automobilio vairuotoja kuris važiavo keliu ir jam po ratais palindo žmogus, tiesiogine to žodžio prasme palindo,nes jis nėjo per perėją, ir aš tikiu kokį šoką ir stresą patyrė vairuotojas, ir dar kiek reikės nekalam vairuotojui myndžiot teisėsaugos slenksčius, vien dėl to kad pėstieji nesilaiko ir net nesuvokia kas įra kelių eismo taisyklės, nepaiso šviesaforų signalų, kerta važiuojama dalį šventai įsitikinę kad juos visi praleis, bet įra KET ir turim laikytis jų, ir manau jog sveiko proto žmonės šį nutikusi insidenta pavadins tiesiog nelaimingu ir nemaloniu insidentu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS