Šančių kriminalas: kaimynų kiemą taranavusiam vietiniam „šumacheriui“ konstatuotas sunkus girtumas | Diena.lt

ŠANČIŲ KRIMINALAS: KAIMYNŲ KIEMĄ TARANAVUSIAM VIETINIAM „ŠUMACHERIUI“ KONSTATUOTAS SUNKUS GIRTUMAS

  • 3

Kaip jau rašyta, sekmadienio vakare į Žemuosius Šančius, Siūlų gatvę, skubėjusios Kauno specialiosios tarnybos šiandieninėse savo suvestinėse apie ten užfiksuotą karišką vaizdelį pasakoja skirtingai.

Kauno policija linkusi akcentuoti, kad šį apie 20. 50 val. užregistruotą eismo įvykį, per kurį kliudžius privataus namo tvorą bei krūmus, buvo apgadintas šio namo kieme stovėjęs automobilis „VW Passat“, sukėlęs automobilio „Peugeot“ vairuotojas buvo akivaizdžiai neblaivus. Tačiau jis tikrintis blaivumą atsisakė, kas yra traktuojama kaip sunkus girtumas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba linkusi akcentuoti, kad ši eismo nelaimė įvyko lyjant ir vingiuotoje įkalnėje. O ją lėmė tai, kad nesuvaldytas automobilis kliudė gatvės bortelį, dėl ko vertėsi ant šono ir tada jau įvyko visa minėta grandininė reakcija.

Ikiteisminį tyrimą dėl šio neeilinio salto pradėjusių teisėsaugininkų duomenimis, ant vienos mentės mikrorajono kaimynės gėlių darželyje prigulusio „Peugeot 807“ ekipažą sudarė trys vyrai. Kartu su 38-erių metų jo vairuotoju važiavo ir 43-ejų bei 35-erių metų keleiviai. Anot liudytojų, jie taip pat buvo vizualiai neblaivūs. Tačiau keleiviams jokia atsakomybė už tai negresia. Nebent paaiškėtų, kad kažkuris iš jų buvo „Peugeot“ savininkas, davęs vairuoti savo automobilį neblaiviam asmeniui.

Nors  „Peugeot“ ekipažą sudarė trys asmenys, kas vairavo šį automobilį, klausimų nekilo. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje pranešama, kad gavus neprisistačiusio asmens pranešimą apie apsivertusį automobilį ir jo viduje prispaustą vyrą, šis ištrauktas iš vairuotojo vietos – stiklo pjūklu išpjovus priekinį šio „Peugeot“  stiklą, po ko išvaduotasis, uždėjus jam kaklo įtvarą, paguldytas ant stabilizavimo lentos ir perduotas medikams.

Nors šie ir nuvežė „Peugeot“ vairuotoją, kuris, anot ugniagesių gelbėtojų, buvo sąmoningas, į gydymo įstaigą, pirminė greitosios medikų prielaida, kad jis smarkiai nenukentėjo, t. y. velnias vėl spėjo pakišti pagalvę, pasitvirtino. Stacionarizuoti šio asmens ligoninėje neprireikė – jis artimiausiu metu kviečiamas į apklausą policijoje, kur jam turėtų būti pareikštas įtarimas.

Anot policijos atstovės, šis Žemųjų Šančių gyventojas jos kolegoms žinomas. Ir dėl savo teistumų, tiesa, remiantis Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, to sukonkretinti nenorėta, ir dėl ankstesnių Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

JEI JAU ŠANČIUOSE , TAI JAU KRIMINALAS !

Nu pijokas padarė avariją ; pridarė ir sau ir kitiems bėdų ... Tai koks čia kriminalas ?!.

ogi

kas parazitus daugina jei ne koloniyniai vasalai SS 141 fasistynio parazito marmalu pagelba pso bqanditu prieziura bei zydvaku kontrole diktaturos priesausry kurio vakaras ateis neuzilgo tik kur jie desis ?z=0

Pirmas netikslumas

Schumacheriai su Peugeot (ir dar tokios spalvos) nevazineja :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS