Savaitės startas Kauno bei pakaunės keliuose – iškalbingas: sužeisti trys nepilnamečiai ir senjorė | Diena.lt

SAVAITĖS STARTAS KAUNO BEI PAKAUNĖS KELIUOSE – IŠKALBINGAS: SUŽEISTI TRYS NEPILNAMEČIAI IR SENJORĖ

  • 3

Ši savaitė Kauno gatvėse bei pakaunės keliuose, anot Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinės, prasidėjo iškalbingai. Nukentėjo trys įvairiais motociklais važiavę nepilnamečiai. Ir turėję teisę vairuoti šias transporto priemones, ir neturėję bei bei nedėvėję saugos šalmų.

Turbūt iškalbingiausias apie moksleivių vasaros atostogų metu tykančius pavojus pirmadienio popietę pakaunėje – Ringaudų seniūnijoje nutikęs eismo įvykis, per kurį vienintelį tądien šalyje nukentėjo du žmonės.

Šios seniūnijos Virbališkių kaime apie 16 val. susidūrė krovininis automobilis „Renault Master“ (iki 3,5 t) ir lengvasis keturratis motociklas, kurį vairavo tokios teisės neturinti keturiolikmetė. Nors ji važiavo pagrindiniu keliu sunkiasvorei iš dešinės, šios 40-metis vairuotojas jos nepraleido.

Per šį susidūrimą nukentėjo be saugos šalmo važiavusi keturračio motociklo vairuotoja ir šio taip pat nedėvėjusi jos trylikametė keleivė.

Dar vienas nepilnametis motociklininkas nukentėjo tądien ir Kaune. Apie 10.40 val. Aušros gatvėje su KTM motociklu, vairuojamu tokią teisę turinčio septyniolikmečio, susidūrė atbulas iš kiemo išvažiuojantis „Volkswagen“ markės automobilis, vairuojamas 50-ies metų vyro. Nukentėjęs nepilnametis iš įvykio vietos išvežtas į ligoninę.

Gana mįslingos ir eismo įvykio pirmadienio paryčiais, užregistruoto Kovo 11-osios gatvės automobilių stovėjimo aikštelėje, kuriame dalyvavo dvi senjorės, aplinkybės. 5.30 val. čia 72-ejų metų moters vairuojama „Honda“ prispaudė prie atitvaro ir sužeidė 68-erių metų pėsčiąją.

Gairės: keturratis, eismo nelaimė, nepilnametis, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tai

Kokie reikalai ir kur velnias nesioja paryciais

Nausiedenc

Malonumas skaityti tokias "ūsines" naujienas apie gamtos vandalus, šaudyt evropa neleidžia. tai bent cheminę kastraciją atlikti visiems "traktoristams" !

nu ta

jau per sena vairuoti automobili, galetu persesti ant dviracio, vistiek bus vairuotoja, bet gal jau niekas nenukentes nuo jos vaziavimo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS