Savaitgalį Kauno gatvėse kentėjo tik pėstieji: neapsieita ir be kuriozų | Diena.lt

SAVAITGALĮ KAUNO GATVĖSE KENTĖJO TIK PĖSTIEJI: NEAPSIEITA IR BE KURIOZŲ

  • 3

Šeštadienio pavakarės nelaimė Petrašiūnų žiedinėje sankryžoje, kurioje daugybinius sužalojimus patyrė įveikti ją pėsčiųjų perėja bandžiusi senjorė ir apie kurią buvo skelbiama tą patį vakarą, buvo ne vienintelis toks eismo įvykis nuo lietaus šlapiose ar rūko bei tamsos gaubiamose Kauno gatvėse.

Šių nelaimių sąrašas pradėtas šeštadienį apie vienuoliktą ryto Vičiūnuose, Kruonio gatvėje. Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, joje nežinomo, sprendžiant iš pirminio pranešimo, automobilio vairuotoja, prieš pradėdama važiuoti, neįsitikino, kad tai daryti saugu. Ir, pajudėjęs jos automobilis, pargriovė moterį, kurios paltas buvo prispaustas durelėmis. Griuvo ir nukentėjo 82 metų pėsčioji. Akcentuojama, kad kelio danga šios nelaimės metu buvo šlapia.

Tos pačios dienos pavakarę – lyjant, tačiau apšviestoje, kaip akcentuojama Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse, R. Kalantos gatvės atkarpoje, kaip jau pranešta, automobilis „Volkswagen Golf Plus“, vairuojamas 31 metų vyro, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios 75-erių metų moters, kurią kliudė. Ši dėl daugybinių sužalojimų iš įvykio vietos išvežta į Kauno klinikas.

Baigiantis sekmadieniui – apie pusę vienuolikos vakaro – Užnemunės gatvėje 45-erių vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“ taip pat partrenkė pėsčiąjį, ėjusį per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją. Akcentuojama, kad įvykio metu tvyrojo rūkas. Nukentėjusiam 38-erių metų pėsčiajam nustatytas 1,5 prom. girtumas. Dėl patirtų sužalojimų jis taip pat nuvežtas į gydymo įstaigą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Augis

O pėstieji, tegul įpranta nešioti atšvaitus

Vairuotojams

Ipraskite praleisti pesciuosius perejose.

Ir ne tik

Kentėjo ne tik pėstieji, bet ir elektros stulpai šį savaitgalį Kaune

SUSIJUSIOS NAUJIENOS