Savaitgalį Kauno ir Kėdainių keliuose – girtų vairuotojų desantas | Diena.lt

SAVAITGALĮ KAUNO IR KĖDAINIŲ KELIUOSE – GIRTŲ VAIRUOTOJŲ DESANTAS

  • 2

Sekmadienį Kaune ir Kėdainiuose pareigūnams įkliuvo vairuotojai, kurie į gatves nepabūgo išvažiuoti net stipriai apgirtę. Vienas jų pateko į eismo nelaimę.

Kauno policijos savaitgalio suvestinėje rašoma, kad sekmadienį apie 18.15 val. Kaune, Kovo 11-osios g., 54-erių metų vyro vairuojamas automobilis „VW Passat“ susidūrė su kita transporto priemone „Citroen“, kurią vairavo 43-ejų metų vyras. Eismo įvykio vietoje „VW Passat“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,63 prom.

Tą pačią dieną apie 14.50 val. Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g., pareigūnai nustatė neblaivų „Mercedes-Benz“ vairuotoją. Transporto priemonę vairavusiam 33-ejų metų vyrui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,46 prom.

Kiek vėliau, apie 23.20 val., Kėdainiuose, Kęstučio g., pareigūnai patikrinimui sustabdė automobilį „Audi“. Transporto priemonės 33-ejų metų vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,80 prom.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.

Gairės: girti vairuotojai, sulaikytas girtas prie vairo, eismo nelaimė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai beveik nieko nereiskia

Tik tai, kad vienas is labai ikalusiu vairuotoju sukele avarija. Taciau galejo buti ir daugiau girtu 'desantininku', kurie sekmingai nuvairavo savo automobilius, kaip ir blaivieji. O gal net maziau zioplinejo uz kai kuriuos blaivius :)

Būtų gerai jeigu

žurnalistai prieš rašydami žodį "desantas' straipsnio pavadinime pasidomėtų jo reikšme.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS