Savaitgalį lietus Kaune egzaminavo važiuojančius atbulomis: kentėjo ir žmonės, ir tvoros | Diena.lt

SAVAITGALĮ LIETUS KAUNE EGZAMINAVO VAŽIUOJANČIUS ATBULOMIS: KENTĖJO IR ŽMONĖS, IR TVOROS

  • 1

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, praėjusį savaitgalį daugiausia eismo įvykių – net penki užregistruoti Kaune. Beveik visais atvejais nelaimių neišvengta lyjant. Beveik pusę atvejų – važiuojant atbulomis.

Nelaimių Kauno gatvėse sąrašas pradėtas šeštadienio popietę, kai buvo užregistruotas dviejų automobilių susidūrimas Savanorių prospekte, per kurį nukentėjo vienintelis šį savaitgalį šalyje mažametis. Kaip akcentuojama Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse, esant šlapiai kelio dangai, automobilį „Seat Altea“ vairavusi 36-erių moteris, išvažiuodama iš šalutinio kelio į šį prospektą, susidūrė su juo važiavusiu „Volvo“, vairuojamu 22-ejų metų vaikino. Nukentėjo, pirminiais duomenimis, šio susidūrimo kaltininkės vežtas dvejų metų neturintis berniukas, sėdėjęs automobilio gale – specialioje sėdynėje. Mažylis nuvežtas į ligoninę.

Po šeštos vakaro, vėl prapliupus lietui, Vaišvydavoje atbulas automobiliu „Volvo S60“ važiavęs 19-metis nepastebėjo apšviestos Sedulų gatvės, pirminiais duomenimis, kelkraščiu ėjusios 85-erių metų moters. Garbaus amžiaus nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Tą patį šeštadienio vakarą ir taip pat lyjant Varnių ir Panerių gatvių sankryžoje susidūrė dviejų moterų vairuojami automobiliai „VW Golf Plus“ ir „Mercedes-Benz“. Kuri iš jų – ar pirmojo 57-erių metų vairuotoja, ar antrąjį vairavusi 25-erių metų moteris įvažiavo į šią sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui, dar tiriama. Nukentėjo jaunesnioji.

Sekmadienio popietę, taip pat lyjant, tiesioje Skuodo gatvės įkalnėje į gyvenamojo namo tvorą atsitrenkė atbulas važiavęs automobilis „Mercedes-Benz“, prie kurio vairo sėdėjo 58-erių metų moteris. Pirminiais duomenimis, vairuotoja nukentėjo, galimai užsikirtus automobilio automatinei pavarų dėžei.

Po aštuntos vakaro, taip pat lyjant, apšviestame Plento gatvės ruože iš kiemo išvažiuojantis nenustatytas automobilis partrenkė ir sužeidė, pirminiais duomenimis, kelkraščiu ėjusią pėsčiąją. 45-erių metų nukentėjusioji nuvežta į ligoninę. Kauno policijos atstovės teigimu, šiandien iki vidurdienio bėglys dar buvo nerastas. Galinčius padėti jį rasti pareigūnai prašo atsiliepti šiuo el. pašto adresu – info@kaunas.policija.lt.

Gairės: eismo įvykiai, avarija LT, eismo nelaimės kaune, lietus
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Vėl

avaringumo rodiklius kelia kvailos vištos ir nedakepę pacukai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS