Savaitgalio detektyvas: įtariamasis konkurento automobilio padegimu sulaikytas nespėjęs išsiblaivyti | Diena.lt

SAVAITGALIO DETEKTYVAS: ĮTARIAMASIS KONKURENTO AUTOMOBILIO PADEGIMU SULAIKYTAS NESPĖJĘS IŠSIBLAIVYTI

  • 4

Kauno teisėsaugininkai, nepraėjus nė parai, sulaikė įtariamąjį sukėlus gaisrą P. Plechavičiaus gatvės automobilių stovėjimo aikštelėje. Ugniagesiai gelbėtojai kviesti ir į jo išpuolio padarinių likvidavimą, ir į sulaikymo operaciją.

Kaip jau rašyta, šeštadienio vakare, 19.39 val., kilo gaisras 2010 m. gamybos automobilyje „VW Caravelle“, stovėjusiame prie vieno minėtos gatvės, esančios Kalniečiuose, daugiabučio.

Ugniagesiams gelbėtojams pasiekus įvykio vietą per septynias minutes, „VW Caravelle“ degė atvira liepsna. Nors ugnis sutramdyta per keliolika minučių, išdegė variklio skyrius ir visos degios šio automobilio dalys bei termiškai paveiktas kėbulas.

Apie tai, kad ši transporto priemonė buvo padegta tyčia, konstatuota iš karto. Pirminiais duomenimis, įvykio vietoje aptiktas ir indas su degaus skysčio likučiais.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, galimą įtariamąjį „VW Caravelle“ savininkas taip pat nurodė iš karto. Į galimo padegėjo buto duris gretimame Eigulių mikrorajone – Ukmergės gatvėje policijos pareigūnai paskambino jau sekmadienio vidurdienį, apie 13.30 val.

37-erių įtariamasis dar bandė policijos neįsileisti. Tačiau šios pareigūnams tradiciškai tokiais atvejais išsikvietus pagalbon ugniagesius gelbėtojus, greitai persigalvojo. Jo įsileisti policininkai atšaukė ugniagesius gelbėtojus dar pakeliui į įvykio vietą.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, įtariamasis sulaikymo metu buvo neblaivus, dėl ko jo apklausa buvo atidėta iki šiandien.

Pagrindinė versija, dėl ko kerštauta, – asmeniniai santykiai. „VW Caravelle“ galėjo būti padegtas įtariamajam pavydint mikroautobuso savininkui buvusios savo draugės.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sugadinimu visuotinai pavojingu būdu. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba net laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Įtariamasis – jau teistas. Vienas iš jo teistumų – už automobilio vairavimą esant girtesniam negu 1,5 promilės alkoholio.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

3,14zda> meilužiui

aha ! abi galvas susuku ... :)

kamu s utra

Šiaip tai ..o kur pagrindinės ,,kaltininkės'' foto ? kuo ta motera ypatinga ? na . aišku ne Trojos karas kilo... bet vis tiek - karšta !

meiluzis

ir kaip pi zda galva susuka,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS