Savo buhalterę gelbėjęs įmonės savininkas liko kvailio vietoje | Diena.lt

SAVO BUHALTERĘ GELBĖJĘS ĮMONĖS SAVININKAS LIKO KVAILIO VIETOJE

  • 4

Ugniagesių gelbėtojų darbas – ne tik pavojingas, bet ir įdomus. O kauniečiams netrūksta lakios fantazijos. Tai dar kartą patvirtino vienas ne per seniausiai Kaune nutikęs įvykis, perspjovęs ir neseną istoriją apie „orkaitėje paliktą kepti vištą“, kurios sumanytojas, persekiojamas paranojos, specialiųjų tarnybų rankomis, bandė patikrinti, ar žmona neįsileido meilužio.

Vieną praėjusios savaitės popietę Bendrasis pagalbos centras užregistravo vieno darbdavio pranešimą apie galimai viename Medvėgalio gatvės daugiabutyje įkalintą jo buhalterę. Jis teigė gavęs iš šios SMS, kad yra įkalinta savo bute sutuoktinio, kuris grįš tik po kelių dienų. Taip buhalterė motyvavo esą priverstinę savo pravaikštą.

Įmonės savininkas puolė pavaldinei į pagalbą. Nuvykęs į šios namus Aukštuosiuose Šančiuose, jis užgulė nelaimėlės durų skambutį. O, kai šių niekas neatidarė, pradėjo skambinti pavaldinei ir mobiliuoju telefonu. Tačiau šiuo irgi niekas neatsiliepė, nors girdėjosi, kaip jis skamba buto viduje. Ir tai dar labiau įaudrino įmonės savininko vaizduotę.

Po jo pranešimo Bendrajam pagalbos centrui apie galimai surištą ir sutrikusios sveikatos savo pavaldinę į įvykio vietą buvo išsiųsta ir policija, ir ugniagesiai gelbėtojai, ir greitosios medikai. Nelaimėlės buto apgultis, neatmetant galimybės brautis vidun ir per langus, baigėsi netikėtai. Policijai užgulus jos durų skambutį, buto savininkė pareigūnams duris atidarė. Ir pareiškė, kad jokios pagalbos jai nereikia. Nors policija dar dėl viso pikto užėjo į jos butą. Tačiau netrukus konstatavo tą patį.

Po tokios atomazgos policija prieš apsimelavusiąją jokių priemonių nesiėmė, nes konstatuota, kad ne ji melagingai kvietė specialiąsias tarnybas, už ką dar būtų buvę galima ją nubausti. O moters darbdavys, kuris ir pats buvo apgautas. Tik neaišku, kaip jis pats reagavo į tokią atomazgą, po kurios liko kvailio vietoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ironija

o visur kala į galvą, būkite pilietiški, padėkite nelaimėje. Kaip sako rusų patarlė: "Nedaryk gero ir negausi blogo"....

Klapčiukas

"Kažkas"darbdavį gerai patrolino, apsimesdamas buhaltere.Siekis aiškus - sužinoti,kiek glaudus ryšys yra tarp darbdavio ir buhalterės...panašu,kad sužinojo :D

O tai?

darbdavi nubaude už melaginga pranešima? Jei taip, tai kas dar drįsit būti pilietiškais?....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS