Šilainiuose – avarija su laiminga pabaiga | Diena.lt

ŠILAINIUOSE – AVARIJA SU LAIMINGA PABAIGA

  • 10

Ketvirtadienį Šilainiuose susidūrus dviem moterų vairuotiems automobiliams buvo kviesti medikai, bet vėliau paaiškėjo, kad jų pagalbos nereikia.

Kauno policijos atstovė Reda Zarauskienė portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pareigūnai gavo pranešimą apie avariją Baltų pr. ir Prūsų g. žiedinėje sankryžoje. Apie įvykį pranešta 14.20 val.

Policijos turimais duomenimis, susidūrė „Hyundai“ ir „Fiat“ automobiliai. Juos vairavo atitinkamai 41 ir 40 metų moterys. Abi blaivios.

Jos sutarė dėl kaltės, užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Buvo iškviesti medikai, kad apžiūrėtų „Fiat“ automobiliu važiavusiai dešimtmetei mergaitei. Po apžiūros paaiškėjo, kad mergaitė gali vykti namo – sužalojimų nenustatyta.

GALERIJA

  • Šilainiuose – avarija su laiminga pabaiga
Skaitytojo nuotr.
Gairės: avarija, nelaimė, Šilainiai, automobiliai, medikai, policija, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Virga

Ženklus žiūrėkit ponios o ne feisbuke sėdėkit...

Intelekto nesužaloti ar seksualiai susirūpinę?

Žurnalistai įtaria, kad moterys lezbietės? Kitaip kurių velnių svaičioja apie „laimingą pabaigą“? Normalia lietuvių kalba sakoma, kad „įvykis pasibaigė laimingai“.

gerb. KD redakcija !

Niekada nesu patyrusi ,,laimingos pabaigos''... tai štai kaip galima išspręsti šią intymią problemą ... imu vyro mašiną ir lėksiu , teisių neturiu ... bet tikrai noriu pajusti tą ,,didysis Ooooooo" !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS