Šilainiuose plėšikai pamėgo auksines grandinėles | Diena.lt

ŠILAINIUOSE PLĖŠIKAI PAMĖGO AUKSINES GRANDINĖLES

  • 3

Policijos duomenimis, vien Šilainių mikrorajone šių metų gegužę auksinės grandinėlės gatvėje buvo pagrobtos iš penkių įvairaus amžiaus moterų.

Atšilus orams, moterų papuošalai, o ypač auksinės grandinėlės tampa ne tik geriau matomu, bet ir lengviau pasiekiamu grobiu nusikaltėliams. Todėl policijos pareigūnai sulaukia vis daugiau pranešimų apie grandinėlių vagystes.

Policijos duomenimis, vien Šilainių mikrorajone šių metų gegužę auksinės grandinėlės gatvėje buvo pagrobtos iš penkių įvairaus amžiaus moterų. Pastebėta, kad nusikaltėliai dažniausiai nusitaiko į stambaus pynimo ar su dideliu pakabučiu grandinėles.

Įtariamųjų amžius – nuo 17 iki 20 metų. Vienas įtariamųjų – apie 170 cm ūgio, tamsaus gymio, vešliais juodais antakiais, kitas – 175–180 cm ūgio. Abu sportiško sudėjimo, dėvėjo sportinę aprangą, kepures su snapeliu. Dar vienas įtariamasis – apie 16–17 metų amžiaus, lieso kūno sudėjimo.    

Policija prašo gyventojų, pastebėjusių, kad parduotuvėse, kitose viešose vietose nepažįstamieji akylai stebi moteris, nešiojančias auksines grandinėles, ar tapusių auksinių papuošalų pagrobimo liudininkais, žinančių apie asmenis, galinčius daryti šiuos nusikaltimus, nedelsiant pranešti Kauno apskrities policijai (visą parą) telefonu (8 37)  30 34 50 arba darbo dienomis nuo 8 val. iki 17 val. telefonu (8 37)  30 34 08.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nesuprantu

tai kam reikalingos vaizdo kameros parduotuvese jegu neuzfiksuoja vagysciu.Gal neveikia....

sdfgh

beje čigonės iškart neša į lombardus stoties pagrinde kur maisto maisto prekėse lombardas , taip kad papurtykit lombardus ir rasit . Bet čia juk kauno policija su savo viršininkėliais

gaudykit

prie autobusų stoties tokie sukinėjosi būten tokio ūgio ir aprašymu čigoniukai greičiausiai nes su stotinėmis čigonėmis bendravo 'naujokai; su maišiukais klijų , apsirengia treningų viršumi baltu ir mėlynu , nesunkiai gautu įrašus iš autobusų stoties ir perėjų .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS